SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM-GYOR (SÎMBĂTĂ, 6 APRILIE, ORA 18:00, DIRECT DIGISPORT 1)

Nu mai sînt bilete! » Tichetele la semifinala Oltchim-Gyor s-au vîndut în doar 12 ore

Vîlcencele mulţumesc suporterilor pentru ataşamentul arătat şi promit spectacol cu Gyor // Foto: Alex Nicodim
Vîlcencele mulţumesc suporterilor pentru ataşamentul arătat şi promit spectacol cu Gyor // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 20:37

Campioana României va juca pe 6 aprilie, în Polivalentă, cu 5.138 de spectatori în tribune.

Nici nu s-au pus bine în vînzare biletele la manşa tur din semifinala Ligii Campionilor, Oltchim- Gyor, că s-au şi terminat! Casele de bilete s-au deschis luni, la ora 12:00, exclusiv la Rm. Vîlcea. În opt ore, cît au fost deschise, s-au comercializat 3.283 de tichete.

Ieri, biletele au putut fi cumpărate de suporterii Oltchimului, începînd cu ora 10:00, online pe reţeaua myticket, dar şi de la magazinele Diverta. Cele 1.855 de tichete rămase s-au vîndut în aproximativ patru ore. La ora 14:00, oficialii Oltchimului anunţau deja că nu a mai rămas nici un bilet nevîndut la marele meci cu Gyor.

"Asta arată cît de iubită e această echipă!"
Preşedintele Petre Berbecaru e foarte mîndru. Şi pentru că a vîndut biletele, dar şi pentru că trei sferturi dintre ele au fost cumpărate de vîlceni. "S-a dovedit încă o dată cît de iubită este această echipă, în toată ţara. Sincer, nu mă aşteptam să se vîndă aşa de repede. Sînt fericit că vîlcenii au cumpărat mai bine de trei sferturi dintre ele. Practic, oamenii care ar fi umplut sala noastră vor fi prezenţi şi la Bucureşti", a declarat Berbecaru.

Au fost şi suporteri fanatici, din întreaga ţară, care luni dimineaţa au făcut drumul pînă la Rm. Vîlcea pentru a fi siguri că prind tichete la meci! "Mă duceam la antrenament şi la sală am fost oprită de oameni pentru poze şi autografe. Veniseră special de la Bucureşti, ca să-şi cumpere bilete", a povestit centrul Oltchimului, Aurelia Brădeanu.

Tichetele la meciul Oltchim-Gyor au avut preţuri de 50,100, 200, 250, 350 şi 500 de lei. Ponderea au reprezentat-o însă biletele de 100 şi 200 de lei.

10 miliarde de lei din bilete
Oltchim a încasat cea mai mare sumă din istorie pe tichetele vîndute la un singur meci. Campioana României a strîns aproape 10 miliarde de lei, aproximativ 200.000 de euro, numai din biletele de la meciul cu Gyor.

"Cînd am ales să jucăm meciul la Bucureşti, ne-am gîndit şi la acest aspect. Clubul nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere financiar şi aveam nevoie de bani", a dezvăluit preşedintele Berbecaru. Practic, cu banii strînşi pe bilete, Oltchim va putea plăti salariile jucătoarelor pe o lună.

Pineau şi Jovanovici sînt OK!
Lotul vîlcean s-a reunit aseară, la Rm. Vîlcea, pentru prima dată în formulă completă de la meciul cu Krim Ljubljana, ultimul din grupele principale ale Ligii. "Stranierele" echipei au plecat imediat la echipele lor naţionale. Interii Allison Pineau şi Marija Jovanovici s-au accidentat însă şi le-au dat emoţii oficialilor de la Vîlcea. "Amîndouă sînt OK. Nu au fost accidentări grave. Marija a călcat strîmb şi a trebuit să stea cîteva zile, în timp ce Allison a resimţit dureri la un genunchi. Se antrenează însă normal", a dezvăluit Berbecaru.

Azi, la Craiova!
Oltchim va juca azi, de la ora 18:30 (direct DigiSport 2), cu SCM Craiova, într-un meci restanţă din etapa a 17-a. Vîlcencele sînt aşteptate de 4.000 de suporteri, Oltchim fiind practic cea mai reprezentativă echipă din Oltenia, în acest moment, după dispariţia Universităţii Craiova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
xavi-
xavi-  •  27 Martie 2013, 12:22
Postat de jalemare pe 27 Martie 2013, 11:14

''Oltchim fiind practic cea mai reprezentativă echipă din Oltenia, în acest moment, după dispariţia Universităţii Craiova.'' sunteti comici, Oltchim este cea mai reprezentativa echipa din Romania!!!

Daca spuneau asa il suparau pe Becali!

jalemare
jalemare  •  27 Martie 2013, 11:14

''Oltchim fiind practic cea mai reprezentativă echipă din Oltenia, în acest moment, după dispariţia Universităţii Craiova.'' sunteti comici, Oltchim este cea mai reprezentativa echipa din Romania!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează