SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / HCM CONSTANŢA - MKB VESZPREM 27-37

Nurhan Ali a analizat eşecul HCM-ului cu Veszprem » Fără răutate şi determinare

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 04 octombrie 2012 20:34

Aşa a caracterizat Nurhan Ali, preşedintele executiv al HCM, evoluţia handbaliştilor săi în meciul pierdut în faţa celor de la Veszprem cu 27-37


Înfruntările cu echipele mari nu aduc lucruri bune în moralul jucătorilor de la HCM Constanţa. Au pierdut primele două meciuri din Liga Campionilor. Primul în faţa unei echipe mai slab cotate ca HCM, Savehof, şi al doile miercuri seară, în faţa unei superformaţii, Veszprem. Jucătorii şi antrenorul Sundovski au spus că echipa din Ungaria este una mult mai puternică. Pe macedonean l-a deranjat însă faptul că diferenţa a fost atît de mare. Zece goluri, 27 marcate, 37 primite. "Veszprem a jucat foarte bine. Nu ne-a fost teamă de ei.

Am început foarte bine partida, însă trebuia să dăm nu sută la sută, ci 120 la sută în teren, pentru că am întîlnit una din primele patru-cinci echipe ale Europei. Am jucat slab atît în apărare, cît şi în atac. Trebuie să înţelegem că este nevoie să muncim mai mult ca să cîştigăm şi noi cîteva meciuri în Liga Campionilor. Trebuie să uităm acest meci, să încercăm să jucăm mai bine şi să obţinem la final locul 4", a spus Zvonko Sundovski. Nurhan Ali, preşedintele executiv al HCM-ului, a completat: "Băieţii au fost un pic cam pacifişti în apărare, nu au mai jucat cu răutatea şi cu determinarea cu care ne obişnuiseră".

Constăţenii încă mai caută prima victorie în acest sezon de Ligă. Ei urmează să joace joia viitoare în compania celor de la Kiel, deţinătoarea trofeului, astfel că o victorie e aproape imposibilă. Dar în următorul meci de pe teren propriu, constănţenii ţintesc o victorie. Partida cu Cejle va avea loc la Buzău, pe 18 octombrie. Primele patru formaţii merg în "optimi".

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
robert1205
robert1205  •  05 Octombrie 2012, 22:32

E grupa infernala cu SPANIA,GERMANIA,UNGARIA,SUEDIA,SLOVENIA. Oare Romania ar misca intr-o grupa ca aceasta ?

geluvalu
geluvalu  •  05 Octombrie 2012, 11:05

Atata timp cat copiii sunt scosi afara din salile de sport scolare pt a se face loc adultilor care platesc ( ar fi interesant de aflat sub ce forma ) sa joace fotbal sau orice altceva ( daca e cineva interesat...), articolul acesta e pura demagogie. Noi ne facem ca ne pasa de sport si toata lumea ar trebui sa fie multumita.Dar nu este.Am citit eu undeva ca cica sportul de performanta este varful piramidei iar baza ei este sportul de masa,scolar,in general cel practicat de copii.In Romania nu e valabil.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează