SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL MASCULIN

O finală cu repetiție va stabili campioana României și în acest sezon » CSM București dă lovitura la Turda!

FOTO: SportPictures.eu
FOTO: SportPictures.eu

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2017 17:59

Meciul decisiv pentru calificarea în finala Ligii Naționale la handbal masculin dintre Potaissa Turda și CSM București s-a disputat miercuri după-amiază în Ardeal.

Cu avantajul terenului propriu, dar secătuiți de programul interminabil din ultimul timp, cu 6 partide în 15 zile (!), turdenii au ratat finala, după ce au pierdut meciul decisiv, 22-24.

Bucureștenii au condus în permanență, au avut și 5 goluri avantaj pe tabelă, dar au avut din nou perioade moarte de joc, în care au făcut multe greșeli și au dat posibilitatea gazdelor să revină.

Au avut noroc enorm cu portarul Ionuț Iancu. Goal-keeperul bucureștean a făcut adevărate minuni. A avut 11 intervenții în repriza a doua, ultimele două față în față cu adversarii, ținându-și astfel echipa în avantaj.

Finală între bucureștene

Ca și sezonul trecut, campioana se va decide și acum între două echipe din Capitală: Dinamo București și CSM București. Campionii din Ștefan cel Mare au și acum avantajul terenului propriu în caz de egalitate, ultimul act disputându-se după sistemul "cel mai bun din trei partide". Primul meci al finalei are loc în Ștefan cel Mare, pe 31 mai.

CSM București ajunge pentru al treilea an consecutiv în finală. A pierdut titlul în 2015 în fața Minaurului Baia Mare, iar în 2016 în fața celor de la Dinamo. Elevii lui Zvonko Sundovski sunt pregătiți să câștige primul titlu pentru CSM și la băieți. 

SEMIFINALE

Dinamo-HC Dobrogea Sud Constanța 2-1
27-19, 25-27, 30-25

Potaissa Turda-CSM București 1-2
28-27, 20-31, 22-24

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează