SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Oana Manea explică lipsa de motivație, dar asigură: "Vrem și al treilea trofeu!"

Oana Manea s-a luptat eroic pe semicerc  // Foto: Cristi Preda
Oana Manea s-a luptat eroic pe semicerc // Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat sambata, 21 mai 2016 00:00

Oana Manea spune că echipa sa a găsit cu greu motivația de a se aduna după cucerirea Ligii Campionilor.

CSM București va juca azi a doua finală a Cupei României. Anul trecut a pierdut-o pe prima, la Baia Mare, 17-18, dar ieri bucureștencele și-au luat revanșa.

"A fost o victorie muncită, și cu bune, și cu rele. Important e că am câștigat. Și-a spus cuvântul oboseala, am trecut greu și peste euforia cuceririi Ligii Campionilor", dezvăluie cauzele pivotul Oana Manea.

Marcatoare a 5 goluri în disputa de ieri, Oana recunoaște că norocul a fost de partea lor. "Anul ăsta poate a fost anul nostru norocos. Când câştigi cu un gol, trebuie să ai și noroc. Și noi am avut", spune Oana.

Manea așteaptă azi al treilea trofeu al sezonului. "Ar fi cireașa de pe tort. Un sezon în care am realizat totul și în care am cucerit tot ce se putea. Asta ne dorim și vom lupta să bem încă o dată șampanie din cupă", a spus Oana.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close