SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Oana Manea: "Sîntem sătule de promisiuni, nu ne fac bine!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2010 00:00

Oana Manea a spus că şi-ar dori revanşa în partida cu Spania de la Campionatul European.

"Suntem sătule de promisiuni şi nici nu ne fac bine. La Cupa Mondială am plecat la fel, fără promisiuni şi obiective şi totul a mers mai bine. Avem primul meci cu Spania, echipă care, în ultima vreme, ne-a bătut cam pe unde ne-a prins.

Ne gândim la o revanşă, dar mai important este să le învingem, pentru că în faza următoare vom merge cu punctele luate de la echipele calificate, iar Spania va fi una dintre aceste echipe", a declarat Manea, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vera_rapid
vera_rapid  •  05 Decembrie 2010, 23:04

bine zis oana! mi s-ar parea culmea ca fetele sa declare ca nu vor revansa in fata spaniei, cand noi ca suporteri o dorim, cum sa nu o doreasca ele? batem Spania si totul o sa decurga bine in continuare!

stelistul51
stelistul51  •  05 Decembrie 2010, 18:36

mitica ma adresez tie,bravo frate ,ai un pivot de nota 10,n ai avut parte de baieti dar ai o fata care valoreaza cat 10 varfuri de atac fotbalisti,sa ti traiasca si sa ne aduca ravnitul titlu de campioni europeni.un comentariu ptr.mitica manea,un cautator si slefuitor de talente fotbalistice la sportul studentesc,,,hai oana sunt alaturi de tine si taticul tau.

flocirica
flocirica  •  05 Decembrie 2010, 16:30

ca la fiecare competitie fireste cu miza ne vom pierde ca si pana acum dupa cateva meciuri. noi suntem tari si in gura si in competitii de rang 2, 3 etc. cand e sa luptam pentru un trofeu adevarat intervine...fatidicul romanesc! oricum le voi tin ca intotdeuna pumnii fetelor. cat mai mu;t succes!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează