SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Obiectiv nou pentru Gullden după ce a semnat prelungirea » Bella vrea să învețe românește

Isabelle Gullden e considerată una dintre cele mai bune handbaliste din lume pe postul de coordonator, dar și o excelentă executantă a aruncărilor de la 7 metri // FOTO Cristi Preda
Isabelle Gullden e considerată una dintre cele mai bune handbaliste din lume pe postul de coordonator, dar și o excelentă executantă a aruncărilor de la 7 metri // FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2017 00:00

După ce și-a prelungit contractul cu CSM pentru alți doi ani, suedeza Gullden și-a stabilit un nou obiectiv.

Cea mai iubită dintre jucătoarele "străine" ale CSM-ului, Isabelle Gullden și-a prelungit, de curând, contractul cu campioana Europei, punând capăt suspansului.

Golgeterul Ligii Campionilor în sezonul trecut, Bella va juca în următoarele două sezoane tot la București, pentru că "iubesc Bucureștiul și îmi place foarte mult la CSM", a declarat ea.

Întotdeauna disponibilă pentru suporteri

Gullden și-a câștigat simpatia fanilor pentru că întotdeauna, indiferent de rezultat, stă de vorbă cu ei, face poze, le acordă autografe și un zâmbet inconfundabil.

Tricourile ei cu numărul 4 au început să apară tot mai mult, semn că suedeza e apreciată pentru prestațiile sale. "Ador când fanii vin după meci și mă îmbrățișează, îmi spun că mă iubesc, momentele astea mă fac fericită și atunci simt că merită toate eforturile depuse", a declarat Gullden pentru site-ul oficial al CSM-ului.

"Voi încerca să învăț limba română!"

Bella a făcut și o promisiune. "Voi încerca să învăț limba română. Acum nu sunt foarte bună, toată lumea mă șicanează când încerc să spun câteva cuvinte, însă îmi doresc să învăț pentru a putea să discut mai ușor cu fanii și cu suporterii. Poate la anul voi face un interviu în română", a spus centrul CSM-ului.

Deși se află la București cu prietenul său, antrenorul de portari Linus Persson, Isabelle spune că nu prea a avut timp să vadă multe  în București. "Nici măcar Casa Poporului nu am vizitat-o. Dar, sigur, o vom face în  curând". A descoperit, în schimb, bucătăria românească și niște restaurante pe gustul său.

62de goluri a marcat Gullden pentru CSM în actualul sezon în Liga Campionilor. Ea a câștigat trofeul sezonul trecut, după ce a marcat de 108 ori

15.000 €va fi salariul lunar al suedezei la CSM București, a doua cel mai bine plătită jucătoare din lotul campioanei Europei, după Cristina Neagu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  11 Martie 2017, 18:18

Am uitat sa întreb daca cei ce iubesc handbalul s-au uitat cum executa 7 m ? ,e ceva unic ca nici in reluare nu vezi cu ce viteza pleacă mingea din mana ei ... Si vb. de un centru nu inter .

10153755897004409
Ilascu Mircea  •  11 Martie 2017, 17:24

Gullden e una din cele mai valoroase jucătoare din toate timpurile , tot ce face in teren e material de studiu pentru jocul de handbal . O modestie si o naturalețe cum marii sportivi o au . Ca va învață sau nu românești e treaba ei , noi dorim sa joace ca pana acum si sa nu fie accidenta si sa ne aducă victorii . O sa ne bucurăm de prezenta ta la CSM si sa castigi si tu bani dupa valoarea pe care o ai ca nimeni nu joaca "moca" mai ales ca fără tine CSM nu câștiga finala cu Gyor.

pdc1975
pdc1975  •  10 Martie 2017, 14:07

Gullden este cea mai completa jucatoare din lume. Multumim ca ai ramas, esti fi un model pentru generatiile de handbal care vin. Vei fi foarte iubita la CSM Bucuresti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează