SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM PLOIEȘTI

Obligate să meargă în Feroe! Deși nu și-au primit banii de 4 luni, handbalistele de la CSM Ploiești sunt nevoite să ajungă în Feroe pentru meciul din Cupa EHF

Articol de - Publicat joi, 08 septembrie 2016 00:00

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, s-a întâlnit miercuri seara cu componentele echipei de handbal de la CSM, rugându-le să facă deplasarea în Insulele Feroe, pentru meciul cu HC Neistin, de sâmbătă, în primul tur al Cupei EHF.

Neplătite de mai bine de patru luni, sportivele i-au transmis că refuză să urce în avion dacă nu își vor primi măcar o parte din bani. Edilul Ploieștiului le-a spus că nu s-au găsit încă soluții pentru deblocarea situației, dar că s-a rezolvat cu ajutorul unui sponsor problema deplasării în Feroe.

Până la urmă, jucătoarele sunt însă obligate să meargă în Feroe, ele neprimind încă răspuns din partea federației la solicitările de a deveni libere de contract! În aceste condiții, dacă nu ar face deplasarea, clubul le-ar putea penaliza exact cu banii pe care îi au de primit!

Amendă de la EHF

Federația Română de Handbal, dar și CSM Ploiești ar fi drastic amendate de EHF dacă ploieștencele nu se vor prezenta la meciul din Cupa EHF. "Membrii comisiei de soluționare a memoriilor au tergiversat să dea un răspuns sportivelor, tocmai pentru ca acestea să fie nevoite să meargă în Feroe. Nu e exclus ca memoriile să nu fie rezolvate nici până la meciul retur cu feroezele", a declarat o sursă a Gazetei, care are legătură cu comisiile FRH.

50.000 €ar putea fi amenda cumulată pe care EHF ar putea-o da clubului din Ploiești și federației în cazul neprezentării echipei la meciul de Cupa EHF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1336347353056907
Marius Breazu  •  08 Septembrie 2016, 12:47

O magarie! In loc sa fie de partea jucatoarelor - atunci cind au dreptate, ca si in cazul de fata - FRH santajeaza sportivii, protejindu-si "pielea". Jenant! Penibil! Rusine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează