SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - JOLIDON CLUJ 44-29

Oltchim a arătat excelent înaintea debutului în Ligă » Poftă de gol!

Ozel a contribuit decisiv la victoria
Oltchimului
Ozel a contribuit decisiv la victoria Oltchimului

Articol de - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 21:36

Oltchim a repetat pentru Liga Campionilor în faţa vicecampioanei Jolidon Cluj. Vîlcencele au marcat 44 de goluri


Oltchim Rm. Vîlcea a învins ieri cu 44-29 pe Jolidon Cluj într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Naţionale. "Galacticele" au susţinut ultima repetiţie înainte de debutul în Liga Campionilor care va avea loc vineri, în Germania, la Hamburg, cu Buxtehuder SV.

Elevele lui Radu Voina au arătat o cu totul altă faţă decît aceea arătată cu "naţionala" României la Cupa Mondială din Danemarca. "Stranierele" Ozel şi Jovanovici au dat forţă liniei de 9 metri, Elisei, Stanca, Manea şi Chirilă arătînd şi ele multă poftă de joc.
Clujencele nu au contat decît în primele 13 minute, în ciuda faptului că, pe apărare, vîlcencele nu s-au prea zbătut, gîndindu-se probabil că vineri le aşteaptă un meci mult mai greu.

Direct la Bucureşti
Imediat după meci, campioana României a plecat la Bucureşti, iar în această dimineaţă a plecat spre Hamburg. Buxtehuder SV nu poate juca meciurile de pe teren propriu în sala proprie, aceasta nefiind omologată de EHF, fiind nevoită să evolueze în "Alsterdorfer Halle" din Hamburg. Buxtehuder e debutantă în Liga Campionilor, iar Oltchim e cotată cu prima şansă în meciul de vineri, de la ora 20:00. Partida va putea fi urmărită în direct pe DigiSport 1.

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (5)
ceaiuri
ceaiuri  •  29 Septembrie 2011, 16:29

meci bun facut de fete(pacat ca nu pot folosi in joc toate jucatoarele straine pt ca poarta nu a stat prea bine iar rusoaica aduce un plus de siguranta in aparare)impotriva totusi echipei a doua care ne-a reprezentat in C.L.(o repriza a fost aproape de egalitate cu viborgul...)dar asta e multi vad putin pricep

anitzaa
anitzaa  •  29 Septembrie 2011, 15:36
Postat de angeladeva pe 29 Septembrie 2011, 08:54

Da, am vazut meciul, intradevar echipa a aratat foarte bine, sa nu uitam ca anul competional trecut, inainte de meciul cu Buducnost Podgorica, Oltchimul a facut un egal cu Clujul, jucand foarte prost. Acum echipa joaca altceva, iar in meciul de ieri atitudinea fetelor a fost foarte buna. MULTA BAFTA !!!

Sunt total de acord cu aangeladeva. Meciul cu Jolidon a fost unul foarte frumos. Sa luam in calcul ca s-a cam jucat cu 2 echipe: Voina a schimbat multe dintre jucatoare in repriza a doua. Acum sa vedem cum incep acest sezon de CL. Bafta multa, fetelor! Nu-i inteleg pe unii care nu stiu decat sa arunce cu noroi in ele. Ma intreb: ei oare intr-adevar sustin echipa asta sau le place doar sa comenteze aiureli???

cosimon
cosimon  •  29 Septembrie 2011, 10:24
Postat de pixelbender pe 29 Septembrie 2011, 10:04

Ce balarii ! A aratat bine impotriva unei echipe care nu s-a aparat aproape deloc tot meciul! Pupincurisme, Ursescule, pupincurisme!

Ce te poti astepta de la acest ziarist de 2 bani, acolit al lui Voina & co? Perfect de acord.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează