SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Oltchim a scăpat de griji » Sorin Oprescu a venit în sprijinul celei mai bune echipe din România

Sorin Oprescu va susţine financiar Oltchimul.
Sorin Oprescu va susţine financiar Oltchimul.

Articol de - Publicat marti, 09 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 08 octombrie 2012 21:21

Primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, a iniţiat un Comitet de Sprijin şi a anunţat că sînt mulţi investitori dornici să susţină financiar cea mai bună echipă din România.

Ieri, primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că echipa de handbal Oltchim Rm. Vîlcea îşi va continua activitatea la cel mai înalt nivel. Edilul-şef al Capitalei a fost iniţiatorul unui Comitet de Sprijin care să ajute echipa de club din România cu cele mai spectaculoase rezultate în ultimii ani, de două ori semifinalistă în Liga Campionilor, şi finalistă în 2010.

"M-am gîndit să oferim o şansă echipei-etalon a handbalului feminin. Nu e o acţiune ca bucureştean sau pentru Vîlcea, e o acţiune ca român. Avem şi noi o echipă cu care ne mîndrim, care se bate de la egal la egal cu oricine şi o desfiinţăm?", a declarat Oprescu.

Primăria Rm. Vîlcea şi Consiliul Judeţean Vîlcea s-au alăturat şi ele iniţiativei. "Nu e o pomană generală, cum s-a spus! Nu aşteptăm mila nimănui. Îi aşteptăm lîngă noi doar pe oamenii care simt mîndria de a fi român cînd joacă aceste fete. E respectul nostru pentru performanţa lor", a adăugat primarul.

"Am primit zeci de telefoane"
Oprescu a dezvăluit faptul că a primit o grămadă de telefoane din momentul în care oamenii au aflat că echipa de handbal are nevoie de susţinere. "Dacă s-ar materializa toate promisiunile, păi, această echipă ar trăi pînă în 2042! Am încredere însă în cuvîntul acelor oameni care nici nu vor să iasă în faţă, vor să ajute doar", a subliniat Oprescu.

" Presiunea e acum şi mai mare!"
Iulia Curea şi Oana Manea, două dintre jucătoarele de bază ale Oltchimului, au declarat ieri că sînt foarte fericite să afle că echipa va avea susţinere financiară şi că nu vor mai trebui să-şi facă griji. "Presiunea e foarte mare pe umerii noştri. Trebuie să jucăm la cel mai înalt nivel, să nu facem paşi greşiţi, pentru a nu zădărnici eforturile acestor oameni. Noi ştim care e situaţia clubului, încercăm să le explicăm ce se întîmplă şi jucătoarelor străine din lot, care nu prea înţeleg", a declarat extrema Iulia Curea.

Tricoul cu numărul 1
Oltchim şi-a asigurat mare parte din buget după ce Petrom a semnat un parteneriat cu campioana României, compania urmînd să sponsorizeze în acest sezon echipa cu un milion de euro. Primăria Bucureşti a oferit şi ea suma de un milion de lei, într-o primă tranşă, dar primarul Oprescu a lăsat să se înţeleagă că ar mai putea aloca şi alţi bani, primind girul Consiliului General. Oprescu a primit ieri, din partea preşedintelui Oltchim, Petre Berbecaru, un tricou al echipei de handbal, cu numărul 1, pe care era inscripţionat numele primarului Capitalei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
neanicu86
neanicu86  •  10 Octombrie 2012, 01:26
Postat de adrian_stef04 pe 09 Octombrie 2012, 06:53

multumim ca din bani mei ca roman se sponsorizeaza asa ceva. de ce nu are parte de sposorizare alta echipa din tara? oricare din liga I de handbal poate sa-si aduca jucatoare si apoi sa stea la mila romanilor sa le platesca salariile. jenant intr-o tara de rahat.

pai daca ar avea parte alta, ai comenta tu ca de ce are aia parte si nu ailalta. Esti .......

antalion
antalion  •  09 Octombrie 2012, 14:44

Multumim pentru ca a ajutat ecipa oltchim ranicu valcea cu bani si sa zicem haiiiiiiiiiiiiiiiiii oltchim cu liga campionilor

spivak
spivak  •  09 Octombrie 2012, 13:23

Popoprescu nu e în stare să cureţe Bucureştiul de maidanezi, în schimb îl mănâncă găoaza de grija handbalului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează