SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM RM. VÎLCEA

Ozel e hărţuită » Un individ necunoscut bate la ora 3:00 în fiecare dimineaţă la uşa turcoaicei de la Oltchim!

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Clubul Oltchim a cerut protecţia jucătoarei. Yeliz Ozel a fost transferată în această vară la Oltchim de la campioana Turciei, Milli Piyango.

În săptămîna dinaintea partidei cu Randers, cîştigată duminică seara de Oltchim cu 28-22, centrul "galacticelor", Yeliz Ozel, a trecut printr-o spaimă groaznică.

Preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, a povestit cum turcoaica a venit la el extrem de panicată. "În fiecare zi, la ora trei dimineaţa, cineva îi bătea la uşă. Fata nu a răspuns, dar ne-a anunţat pe noi. Am vorbit la Jandarmerie şi am cerut protecţia. De cîteva zile, individul care bătea la uşă s-a potolit", a declarat Gavrilescu.

Problemele centrului de la Oltchim nu s-au încheiat însă aici. Cu trei zile înainte de jocul hotărîtor cu Randers, a trebuit să fie internată în spital. "A suferit o indigestie puternică. A mîncat ceva care nu i-a convenit, plus problemele pe care le-a avut cu individul necunoscut. A trebuit să stea pe perfuzii", a povestit Gavrilescu.

S-a pus problema dacă Ozel va juca sau nu. Pînă la urmă turcoaica a fost trecută pe foaia de joc, dar evoluţia ei a fost departe de aşteptări. Nu a marcat nici un gol, deşi a avut cîteva situaţii clare. "Nu îi reproşăm nimic avînd în vedere prin ce a trecut. Se mai întîmplă să ai şi zile proaste", a încheiat Gavrilescu.

Şase din opt
Cu o etapă înainte de finalul primei faze a grupelor, se cunosc deja şase echipe calificate în grupele principale ale Ligii Campionilor. Între formaţiile care şi-au luat biletele pentru "optimi" se află şi "galacticele" de la Oltchim, care vor termina însă pe locul doi în grupa C şi vor intra la tragerea la sorţi în urna outsiderelor. Buducnost Podgorica, Itxako Estella, Larvik, Oltchim, Gyor şi Krim Ljubljana sînt echipele deja calificate. Ultimele două locuri se vor stabili în ultima etapă în urma meciurilor directe: Viborg-Dinamo Volgograd şi Hypo Viena-Leipzig.

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (12)
dani26
dani26  •  18 Noiembrie 2010, 01:25

Insa suntem romani...si hai Oltchim...poate se va mobiliza mai bine, acum ca nu e favorita si dupa ultimele reglementari pleaca cu sansa a 4 a.Poate fi un atu.Hai fetelor, nu uitati ca sunteti cele mai bune pt noi, indiferent ce va fi!

dani26
dani26  •  18 Noiembrie 2010, 01:24

Nu stiu cat de slab este Kovacs sau cat este de bun....un singur lucru se vede, nu le cunoaste inca pe fete, nu le stie si nu le ghiceste starea de moment...daca Ozel a avut probleme, de ce nu a fost introdusa Gaiger?Jocul nu are ritm, parca totul e haotic...noroc cu Paula Ungureanu, care sigur va iesi cel mai bun portar al competitiei daca va apara asa...si cu cate o jucatoare ce prinde o zi buna(cand Stanca, cand Ardean, etc)...la Larvik si Buducnost...nu e doar asa...ele joaca si colectiv

dani26
dani26  •  18 Noiembrie 2010, 01:20

Buducnost Podgorica are prima sansa la castigarea CL la cum joaca si la ce lot de temut are, urmata de Larvik.Par a fi cele mai in forma, cu loturi puternice, bine sudate si cu un joc bine inchegat.Celelalte 6 au sanse egale(Itxaco Estella nu are experienta, dar e taruta, a avut si o grupa slaba...iar dintre Leipzig si Hypo Viena, nici una nu sperie....fiind si cele mai slabe, indiferent de care va merge mai departe in primele 8).Oltchim are sansa ei si daca si-o joaca cu incredere se poate.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează