SPORTURI  »  HANDBAL  »  INTERVIU

Paula Ungureanu: "Am avut în faţa mea o apărare extraordinară!"

paula ungureanu
paula ungureanu

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Portarul Oltchimului, Paula Ungureanu, a făcut sîmbătă seara un meci excelent împotriva campioanei Austriei, Hypo Viena.

A închis poarta în multe momente ale jocului, dînd încrdere coechipierelor din faţa sa. Paula a avut 14 intervenţii în victoria Oltchimului, 31-26 la Viena.


- Paula, aţi început cu dreptul în noua ediţie. Vă aşteptaţi să bateţi la Viena?
- Sincer, da. Pentru asta ne-am pregătit. Am reuşit să facem un meci bun, am început bine, am jucat constant tot jocul şi totul e bine cînd se termină cu bine.
- Ai avut o ambiţie în plus în faţa lui Hypo pentru că ai jucat în trecut la Viena?
- Nu, nici pe departe. De altfel, din echipa din care eu am jucat, nu au mai rămas acum decît 3 fete: Do Nascimento, Piedade şi Sanko. Am încercat doar să-mi fac jocul meu obişnuit, nu am poliţe de plătit.
- Care a fost atuul vostru în partida cu Hypo?
- Cred că ne-am mobilizat foarte bine. Am avut în faţa mea o apărare extraordinară, pe care mi-aş dori-o la fiecare partidă. S-a văzut determinarea şi ambiţia în evoluţia fetelor.
- Ce părere ai despre jocul Patriciei Vizitiu?
- Ţin să o felicit! A fost fantastică. E o jucătoare tînără, de moral, care poate creşte de la meci la meci. Trebuie doar să capete încredere.
- Un prin pas spre calificare a fost făcut, nu?
- Da, dar unul mic. Ne aşteaptă în continuare meciuri grele. Dinamo Volgograd va veni la Vîlcea să-şi joace ultima şansă după ce a pierdut cu Viborg. Sper să rămînem la fel de montate şi să cîştigăm. Ne dorim enorm să ajungem în semifinale şi apoi mai departe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
 •  18 Aprilie 2010, 19:03

esti cea mai tare si pe mn ma cheama paula si sunt portar la handbal css caracal

 •  08 Februarie 2010, 16:39

dragomir,becali,borcea,ce parere au despre meci ca sant curios?

 •  08 Februarie 2010, 12:16
Postat de pe 07 Februarie 2010, 13:22

cand o vezi pe asta cand apara o minge banala zici ca a luat liga campionilor asa se bucura :))) tzie si rusine sa te uitzi la tv :)))

felicitari fetelor si mult succes in continuare pentru ca cele doua meciuri care urmeaza ne vor arata unde ne este locul in europa.in poza este paula ungureanu.daca veti privi cu atentie veti vedea si sigla clubului pe tricou.hai oltchim!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează