SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Poli Timișoara învinge Potaissa Turda și semifinalista se va decide în joc decisiv!

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 18:31

Meci extrem de tensionat în sferturile de finală ale Ligii Naționale masculine, duminică după-amiaza, la Timișoara, între Poli și Potaissa Turda (30-29).

Ocupanta locului doi în sezonul regular, Potaissa Turda trecuse cu 31-22 de Poli în primul meci, la mijlocul săptămânii trecute. La retur, bănățenii au egalat situația după 30-29 și echipa care se va califica în semifinale se va decide la Turda, în al treilea joc, pe 13 aprilie.

Două cartonașe roșii

Disputa de la Timișoara a fost una extrem de electrizantă. Ardelenii au început mai bine, au condus timp de 20 de minute, după care Poli a întors, mai ales datorită paradelor portarului Zlatko Daskalovski.

A fost 15-13 la pauză și în partea a doua gazdele nu au mai cedat inițiativa. S-au desprins la 4 goluri diferență, dar victoria a stat sub semnul întrebării până la final. Arbitrajul cuplului bucureștean Manea-Iliescu i-a enervat la culme pe handbaliștii gazdelor.

Muntenegreanul Marko Pejovici a văzut cartonașul roșu în minutul 45 pentru trei eliminări de câte două minute. La 29-27 cu trei minute și jumătate înainte de final, Timișoara a rămas și fără antrenor. Pero Milosevici, și el tot muntenegrean, a văzut cartonașul roșu, pentru proteste repetate.

Chiar și așa, Fenici și compania s-au descurcat fără tehnician și au câștigat cu 30-29. Dar favorită la calificarea în semifinale rămâne tot Turda, care va juca decisivul pe teren propriu.

CSM București și Dinamo s-au calificat deja în semifinale după 2-0 la general cu HC Vaslui, respectiv Dunărea Călărași.

Azi, ora 18:45, are loc al doilea meci dintre Dobrogea Sud Constanța și HC Odorhei. În primul meci, harghitenii s-au impus cu 27-22.

PLAY-OFF - SFERTURI DE FINALĂ

Dinamo București-Dunărea Călărași 2-0 (31-26 și 23-21)
CSM București-HC Vaslui 2-0 (27-24 și 30-27)
Potaissa Turda-Poli Timișoara 1-1 (31-22 și 29-30)
HC Odorhei-Dobrogea Sud 1-0 (27-22)
* meciurile se joacă după sistemul cel mai bun din 3 partide
** Dinamo și CSM București sunt deja calificate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  09 Aprilie 2017, 18:59

*** de arbitrii se iau la întrecere la furat cu cei din fotbal!Cel puțin acești doi nesimțiți din bucurești ar fi bine ca înainte de a veni la Timișoara sa-si facă testamentul...Nu se știe ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează