SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Preşedintele FRH, Alexandru Dedu, despre ridicarea interdicţiei la transferuri de la U Alexandrion Cluj: "Nu eu am votat pentru!"

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 20:17

Gazeta Sporturilor a scris azi că la ultimul Consiliu de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, care a avut loc pe data de 20 martie, la Cluj Napoca, unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost legat de ridicarea interdicţiei de transfer a formaţiei de primă ligă U Alexandrion Cluj.

Ardelencele au de aproape doi ani transferurile blocate pentru că au datorii de 68.000 de euro la mai multe foste jucătoare, între care Clara Vădineanu, Nicoleta Dincă, Adriana Holhoş-Stoian, Viorica Şuba sau Viktoria Petroczi.

S-a trecut la vot, dar interdicţia nu a fost ridicată, doar doi dintre membrii CA fiind "pentru", 8 împotrivă şi trei abţineri. Deşi sursele Gazetei au indicat că între cei doi membrii care au votat "pentru" s-a numărat şi preşedintele Alexandru Dedu. De fapt, cei care au votat în favoarea clubului clujean, au fost Gheorghe Tadici, antrenorul de la HC Zalău, fostul selecţioner al României, şi Flavius Sîsîiac, preşedintele de la Potaissa Turda. Preşedintele FRH, Alexandru Dedu, s-a abţinut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează