SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Previziunea caselor de pariuri: HCM Baia Mare, a cincea favorită la cîştigarea Ligii Campionilor!

Băimărencele au trecut sezonul trecut de Viborg pentru a ajunge în premieră în Ligă
Băimărencele au trecut sezonul trecut de Viborg pentru a ajunge în premieră în Ligă

Articol de - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 22:40

Bookmakerii caselor de pariuri văd campioana României cu a cincea şansă la cîştigarea Ligii Campionilor.

Vineri, la Baia Mare, campioana României va disputa primul meci din grupa D a Ligii Campionilor, contra campioanei Poloniei, MKS Selgros Lublin. La doar al doilea sezon în Ligă, după premiera de anul trecut, HCM a impus respect prin transferurile masive făcute în vară.

Bookmakerii caselor de pariuri văd campioana României cu a cincea şansă la cucerirea trofeului, peste nume de referinţă în handbalul mondial, cum ar fi Viborg, Hypo Viena, Krim Ljubljana sau Podravka Koprivnica, toate foste cîştigătoare ale trofeului.

Trio de netrecut
Trei formaţii se desprind şi în acest an ca mari favorite. E vorba de campioana Europei, Gyor, de finalista Ligii din sezonul trecut, Buducnost Podgorica, şi de Vardar Skopje, campioana Macedoniei, locul 3 în 2014.

Urmează apoi Larvik, campioana Norvegiei, o echipă care a cochetat mai mereu cu primele patru în Europa. După acest careu select vine campioana României, o echipă care are în acest sezon drept obiectiv calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

S-a schimbat sistemul
Din acest an, sistemul de desfăşurare al Ligii Campionilor e total schimbat faţă de sezoanele anterioare. Astfel, din cele patru grupe de patru echipe fiecare, vor accede în grupele principale primele trei clasate. Se va trage la sorţi şi se vor constitui două grupe de şase.

Din cele două grupe nou-formate, primele patru clasate se vor califica în "sferturi", acolo unde se va juca după sistemul primul loc cu locul 4 şi locul 2 cu locul 3. Cîştigătoarele "sferurilor" vor accede la Final Four-ul Ligii Campionilor, pe 9-10 mai, care se pare că va avea loc şi anul acesta tot la Budapesta!

637536-cote-liga.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
danny1029
danny1029  •  14 Octombrie 2014, 13:00
Postat de er_pupone pe 14 Octombrie 2014, 12:21

"este nume de referinţă în handbalul mondial, cum ar fi Viborg..." Cum sa pui asta cand in imagine apare ca si Viborg are cota 21? Jurnalisti de doi lei sau mai bine zis banuti.. Ar fi bine dar e prea de vreme pt un loc 4

er_pupone: Viborg e un nume de referinta, numai si pentru istoria pe care o are, vezi ca si scrie dupa virgula, fosta castigatoare a competititei. Ca are acum cota 21 inseamna ca nu mai ce a fost, poate, dar asta n-o face slaba.

er_pupone
er_pupone  •  14 Octombrie 2014, 12:21

"este nume de referinţă în handbalul mondial, cum ar fi Viborg..." Cum sa pui asta cand in imagine apare ca si Viborg are cota 21? Jurnalisti de doi lei sau mai bine zis banuti.. Ar fi bine dar e prea de vreme pt un loc 4

magura
magura  •  14 Octombrie 2014, 09:23

SUCCES BAIA MARE!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează