SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / HCM CONSTANŢA-HC SPORTA HLOHOVEC (DUMINICĂ, ORA 12:00, DIGI1)

Primul examen » Campioana României, HCM Constanţa, îşi începe drumul în Grupa D a Cupei EHF

Alexandru Csepreghi e gata pentru primul meci în Cupa EHF Foto: Marian Muscalu (Telegraf Constanţa)
Alexandru Csepreghi e gata pentru primul meci în Cupa EHF Foto: Marian Muscalu (Telegraf Constanţa)

Articol de - Publicat sambata, 08 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 februarie 2014 20:57

Rămaşi în afara grupelor Ligii Campionilor, după patru ani de prezenţă neîntreruptă, HCM Constanţa şi-a propus să se revanşeze în Cupa EHF.

Campioana României a trecut în turul al treilea de Mors-Thy Handbold (Danemarca), iar duminică, de la ora 12:00, îşi începe parcursul în faza grupelor pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Constanţa. Primul adversar este şi cel mai slab cotat, slovacii de la HC Sporta Hlohovec. "Este o echipă destul de bună, care joacă în viteză. Sperăm să trecem peste emoţiile de debut. Cred că toate echipele din grupă au şanse la calificare", a spus căpitanul Laurenţiu Toma. "Avem şanse mari să începem cu dreptul, dar lupta pentru calificare va fi dură, pentru că ne vom duela cu formaţii obişnuite cu Liga Campionilor", a adăugat antrenorul Zvonko Sundovski. Tehnicianul macedonean nu-i va avea la dispoziţie pe extrema dreaptă Marius Sadoveac, care are fractură la unul dintre degetele mîinii stîngi, şi centrul Dalibor Cutura, care a suferit o fractură de peroneu la piciorul stîng în derbyul cu Potaissa Turda şi va absenta patru luni. Din grupa D mai fac parte Fuchse Berlin (Germania) şi Chambery Savoie (Franţa), primele două clasate urmînd să meargă în sferturile de finală.


A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
robert1205
robert1205  •  09 Februarie 2014, 14:33

HCM CONSTANŢA-HC SPORTA HLOHOVEC 31-22

Vezi toate comentariile (1)
Comentează