SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / BUDUCNOST - OLTCHIM 32-21

Radu Voina după eşecul cu Buducnost: "Am fost penibili!"

Radu Voina
Radu Voina

Articol de - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 11:25

Tehnicianul Oltchimului face radiografia meciului cu Buducnost, cea mai ruşinoasă înfrîngere a campioanei României din ultimii 15 ani  VEZI REZUMATUL PARTIDEI! CITEŞTE AICI CRONICA PARTIDEI!


Oltchim Rm. Vîlcea a pierdut cu 21-32 meciul decisiv disputat duminică seara la Podgorica cu campioana Muntenegrului, Buducnost. Ceea ce ar fi trebuit să fie meciul revenirii în Europa a însemnat de fapt un fiasco total. Vîlcencele şi-au continuat evoluţiile foarte slabe din ultimul timp şi au încheiat meciul în genunchi. Schimbarea antrenoarei Anja Andersen cu Radu Voina nu a adus plusul de exuberanţă aşteptat şi Oltchim, finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor, a fost eliminată încă înainte de a ajunge în semifinale.

Antrenorul Radu Voina nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. "Am fost penibili în multe momente. Se ştia că meciul va fi greu, dar pe fondul unei inexistenţe a Oltchimului, gazdele au avut o misiune uşoară", a spus Voina. "Mă aşteptam cînd am acceptat să preiau echipa în acest moment greu să le găsesc pe fete în impas, dar e peste puterile mele să înţeleg ceea ce s-a întîmplat. Uitîndu-mă la meci, parcă unele fete nici nu au vrut, dar nici nu au putut!".

Copleşite de miza meciului
Radu Voina crede că Oltchim a pierdut calificarea în meciurile de pînă acum, înfrîngerile cu Itxako costîndu-ne scump. "Miza meciului cu Buducnost le-a copleşit pe fete. Unele jucătoare s-au speriat foarte tare şi în teren nu au mai făcut nimic. Calificarea nu s-a pierdut însă cu Buducnost, ci pînă acum. Oltchim nu ar fi trebuit să ajungă în situaţia de a juca un meci decisiv în deplasare, pe terenul uneia dintre cele mai în formă echipe din Europa", a subliniat Voina.

Tehnicianul se aştepta însă la o înfrîngere, deşi s-a amăgit la un moment dat că poate duce Oltchimul în semifinale. "Nu-i de mirare că am pierdut la o astfel de diferenţă! N-am existat pe teren, am ratat enorm din situaţii clare. Toate astea însă pentru că sportul nu te iartă. Dacă nu te antrenezi nu poţi. Asta e situaţia!", a încheiat Voina.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Martie 2011, 23:01

la viborg au plecat 2jucatoare si nu au trecut de faza grupelor dar sunt sigur ca pt editia urmatoare se vor bate la castigarea C.L, la noi se despica firul in patru pt ca ne-am oprit aici dar trebuiesc gasite cauzele...daca fetele au castigat destul(destule aveau salarii prea mari pt ce ofereau pe teren si..oltchim le platea intodeauna la timp) si poate unele au dorit sa se opreasca aici dar au ales cel mai nepotrivit moment cat despre antrenor postam inainte de meci ca mi-as dori o echipa de valcence(fara straine...au dezamagit destul)nu as considera acest meci sa caracterizeze valoare catorva jucatoare(pot mai mult de atat)dar sigur se vor revansa odata

ceaiuri
ceaiuri  •  14 Martie 2011, 21:23

umilinta cred ca e cuvantul potrivit(la un moment dat nici adversarelor nu le venea sa creada cum putem juca)cred ca se incheie un ciclu inceput in 2007(tot asa ne-am oprit in gr semifinale)apogeul a fost anul trecut si la europene de aici incepe regresul..multe fete se gandesc la retragere presupun(singura gresala e ca nu s-a incercat schimbul generatiei actuale)fete cu experienta aseara au fost..marionete fara ambitie(nu tb sa-ti zica antrenorul cum sa joci daca tu nu simti...jocul si ce tb facut),luca,meirosu,bese,gatzel,elisei,maier pot merge linistite la alte echipe(pot fi un imbold acolo unde ajung)urmatorul meci as miza pe cele mai putin folosite iar in 2ani formata alta echipa

afiliu
afiliu  •  14 Martie 2011, 20:00

nici la vilcea nu sa inteles ca metoda "gigi becali" e faliment nu poti face performanta daca schimbi antrnori

Vezi toate comentariile (23)
Comentează