SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Radu Voina: "Eu nu ţin de scaun!" Gavrilescu: "Nu se pune problema să-l schimbăm pe Voina!"

voina
voina

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Oltchim Rm. Vîlcea a reuşit scorul campionatului sîmbătă, învingînd Rapidul cu 49-17!

Campioanele au venit la Bucureşti fără portarul Paula Ungureanu, fără Steluţa Luca, Narcisa Lecuşanu, Olga Vasciuk, iar Cristina Neagu a fost doar spectatoare. Antrenorul Radu Voina a trimis două echipe diferite în cele două reprize, Ramona Maier fiind în premieră căpitanul echipei. Au marcat Stanca 9 goluri, Vizitiu 6, Nechita 6, Pidpalova 5, Gatzel 5, Szucs 4, Vădineanu 4, Maier 4, Puşcaşu 3, Manea 2 şi Meiroşu 1. Oltchim are maximum de puncte după 11 etape.

La finalul partidei, antrenorul Radu Voina, dar şi preşedintele Ioan Gavrilescu, au discutat despre vehiculata demitere a lui Voina şi schimbarea lui cu Herbert Muller. "Vă asigur că Muller nu va ajunge pe banca Oltchimului. Eu m-am întîlnit la Wiener Neustadt cu Muller întîmplător. Am fost să văd la Europene partida Spania-Cehia pentru că era arbitrată de ginerele meu şi acolo era şi domnul Muller. Acum ce era să fac, să nu-l salut, să nu vorbesc cu el? Eram sigur că o să speculeze imediat, dar nu e nimic adevărat. Radu Voina va fi în continuare antrenorul echipei. El şi-a realizat toate obiectivele", a declarat Gavrilescu.

Radu Voina a spus la rîndul său: "Eu nu ţin de scaun la Oltchim. Dacă oamenii din conducere vor să mă schimbe, eu plec. Nu văd de ce ar face-o pentru că echipa a terminat pe primul loc în grupă în Liga Campionilor şi în campionat e neînvinsă. Şi nici nu am un contract beton, cum s-a spus. Cînd un antrenor e schimbat, contractul nu mai are nici o valoare, doar sîntem în România!", a subliniat Voina.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
 •  24 Ianuarie 2010, 16:03

Am inteles ca Neagu Cristina o sa revina in teren in februarie pe 6 parca:D Abia astept sa joace! Si lasati bre omul in pace! Isi face treaba f bine. Duceti'va voi in loku lui sa vedem ce mari rezultate o sa aveti:)

 •  24 Ianuarie 2010, 15:12

D-le Gavrilescu care obiective le-a implinit Voina? Ca obiectivul nr 1 nu este cumva finala CL, abia am trecut de prima grupa, meciurile tari ak incep cu Hypo,Viborg,Dinamo.Ce sa sp batem si noi in campionat la scor si at e bun antrenorul.Cand o sa batem la scor echipele din CL at st fffff buni,pana at ciocu mic si Voina lasa-ne pana nu e prea tarziu ca distrugi echipa.Forza Oltchim!!!

 •  24 Ianuarie 2010, 12:44

merg toate asa de bine ? am luatvreo medalie la C.M.?Santem jalnici...pana nu vine un antrenor cu vointa de a face succese la nivel mondialcu antranamente dure nu facem nimic .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează