SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN / ROMÂNIA-SPANIA (ORA 19:15, ÎN DIRECT LA TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO)

Radu Voina: "România nu stă la mîna altora!"

Articol de - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Antrenorul Radu Voina spune că fetele au uitat deja primele trei succese de la Europene.

"De azi pentru noi începe un nou Campionat European. Ne dorim să obţinem ca şi pînă acum numai victorii, ca să aducem noi bucurii celor de acasă", a spus Voina.

"Totul depinde doar de noi, asta e cel mai important lucru. Nu depindem de alte rezultate, nu stăm la mîna altora. Am încredere în fete sînt la fel de montate", spune Voina.

Tehnicianul crede că tot apărarea va duce greul şi contra Spaniei. "În defensivă dacă ne facem jocul, vom declanşa apoi contraatacuri prin Elisei şi Maier.

Spania e un adversar foarte greu, a făcut egal cu Norvegia şi asta spune totul. Noi trebuie să mergem mai departe, fără prea mult zgomot însă", a încheiat selecţionerul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
 •  09 Decembrie 2008, 21:14

de ce slaba si norocoasa bre? pt. c a batut danemarca cu tot cu arbitri? pt c a batut ungaria, echipa pe care n am invinso decat o data in meciuri oficiale? io zic ca totusi e o echipa buna!

 •  09 Decembrie 2008, 20:30

Romania cea mai slaba si cea mai norocoasa echipa din grupa principala

 •  09 Decembrie 2008, 20:10

NU TE VOM UITA DOSSEY IBRAHIM ! ! ! TE VOM IUBI MEREU :X FZR :X cui ii mai arde de ROMANIA ! ! ! a mai murit un inger ! ! !

Vezi toate comentariile (60)
Comentează