SPORTURI  »  HANDBAL  »  DRAMA

Raffael Sandor a fost cel care l-a înjunghiat pe Marian Cozma

Cozma
Cozma

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Inspectorul general al Poliţiei din Veszprem a dezvăluit, joi, rezultatul anchetei în cazul uciderii fostului handbalist român, Marian Cozma. La aproape un an de la începerea investigaţiei, autorităţile au confirmat presupunerile presei din Ungaria: Raffael Sandor este cel care l-a înjunghiat mortal de trei ori in inima pe Cozma in 8 februarie 2009, în faţa unui club din Veszprem, informeaza presa din Ungaria.

"Părerile experţilor, declaraţiile martorilor şi alte probe au dus la concluzia ca R. Sandor a fost cel care l-a injunghiat pe fostul handbalist român în inima", a declarat Pogany Peter, inspectorul poliţiei din Veszprem, în cadrul unei conferinţe de presă de joi. De asemenea, oficialii au confirmat şi faptul ca Nemeth Gyozo şi Ivan Sztojka au participat la atacul asupra lui Marian Cozma.
 
Potrivit rezultatului anchetei, Nemeth Gyozo a fost cel care l-a injunghiat pe portarul croat al echipei MKB Veszprem în zona rinichilor, după care l-a lovit în cap şi pe Zarko Sesum, handbalistul fiind în genunchi lîngă Marian Cozma, incercand să îl ajute. Informează www.hotnews.ro

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
 •  04 Februarie 2010, 21:57
Postat de pe 04 Februarie 2010, 16:13

Na si? un militian mai putin

asa sa zicem si de copiii tai in vara asta

 •  04 Februarie 2010, 21:24

In data de 6 februarie 2010 de la ora 15,ora Romaniei, pe pagina oficiala www.mkbveszprem.eu se transmite in direct inagurarea monumetului memorial Marian Cozma

 •  04 Februarie 2010, 21:18

Bogdane, asta este, n-ai ce-i face! Cand citesti astfel de comentarii in fata eternitatii, ce sa te mai miri ca am ajuns unde am ajuns!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează