SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM - HYPO VIENA, DUMINICĂ, 19:00, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ramona Maier şi-a prelungit contractul cu Oltchim pentru încă doi ani

Ramona Maier, Maier, Oltchim
Ramona Maier, Maier, Oltchim

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Extrema dreapta a Oltchimului, Ramona Maier, şi-a prelungit contractul cu gruparea vîlceană pentru încă două sezoane

Deşi se zvonea că Ramona Maier (30 de ani) nu-şi va extinde contractul cu Oltchim, golgeterul "galacticelor" în Liga Campionilor a parafat o nouă înţelegere cu gruparea vîlceană. Ramona a semnat pentru alte două sezoane cu Oltchim, urmînd să joace la cea mai bună echipă din România pînă pe 30 iunie 2012.

Ea evoluează joacă la Vîlcea din 2006, fiind la al patrulea an la Oltchim. Extrema dreapta e cea mai bună marcatoare a echipei în cupele europene. Maier a avut oferte din Danemarca, dar şi din Ungaria, dar a preferat să rămînă la Oltchim. "Nu puteam să pierdem o jucătoare ca Ramona Maier. E una dintre cele mai bune şi profesioniste handbaliste", a declarat antrenorul Radu Voina. De altfel, e supranumită "metronomul" echipei pentru constanţa extraordinară în evoluţii.

Ramona e titulara incontestabilă pe partea dreapta, fiind renumită pentru contraatacurile fulgerătoare, dar şi pentru precizia execuţiilor de la 7 metri.

178 goluri a marcat Maier pentru Oltchim în Liga Campionilor. În actuala ediţie a înscris 49 de goluri, cele mai multe dintre toate vîlcencele

Hypo Viena vine la miezul nopţii
Campioana Austriei, Hypo Viena, viitoarea adversară a Oltchimului în Liga Campionilor, va ajunge în România abia sîmbătă seară, la ora 21:00. "La Rîmnicu Vîlcea austriecele vor sosi abia după miezul nopţii. Vor face antrenament duminică dimineaţa de la 10:00", a declarat vicepreşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru. Hypo e grăbită şi la plecare. "Au avion luni dimineaţă, la ora 7:00, ceea ce înseamnă că trebuie să plece la 3:00 noaptea de la Vîlcea", a adăugat Berbecaru.

Prokop nu vine?!
Magnatul Gunnar Prokop, managerul lui Hypo Viena, a anunţat în presa din Austria că nu va veni la meciul cu Oltchim de la Rm. Vîlcea. Prokop e suspendat după ce a intrat pe teren la partida cu Metz din grupe şi, oricum, nu putea să stea pe banca tehnică a echipei sale. El a fost la Vîlcea pînă acum de şapte ori, venind cu Hypo Viena de fiecare dată. În cele şapte meciuri jucate împotriva Oltchimului în deplasare, Hypo a cîştigat de 5 ori şi a pierdut doar de două. În actuala ediţie, echipa austriacă are şanse minime la calificare, adunînd numai două puncte pînă acum. În tur, la Viena, Oltchim a învins cu 31-26.

"Jucăm doar la victorie!"
Antrenorul Oltchimului, Radu Voina, nu se gîndeşte la adversara din semifinale. "Nu mă interesează cine va veni din grupa cealaltă, eu îmi doresc să terminăm pe primul loc în serie pentru a juca returul semifinalelor la Rîmnicu Vîlcea", a declarat Voina. Oltchim are nevoie de victorie în meciul de duminică pentru a fi sigură de primul loc. Dacă o va învinge pe Hypo, Oltchim poate să piardă ultimul meci de la Viborg şi nu va mai fi ajunsă în clasament.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează