SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / ELVERUM (NORVEGIA)-HCM CONSTANŢA 29-30 (ÎN TUR: 21-27)

Respect, Constanţa! Neplătită de 5 luni, Campioana României merge în primăvara europeană după victoria cu Elverum, 30-29

Articol de - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 20:25

Neplătiţi de cinci luni de zile, jucătorii de la Constanţa au trecut peste toate neajunsurile şi s-au calificat în grupele Cupei EHF.

Campioana României s-a calificat în primăvară europeană în ciuda tuturor problemelor financiare cu care se confruntă clubul de pe Litoral.

Neplătiţi de cinci luni de zile, jucătorii au jucat cu mare ambiţie în Cupa EHF, a doua competiţie europeană ca valoare, şi s-au calificat în faza grupelor.

După 27-21 în tur, Toma, Stănescu şi ceilalţi handbalişti constănţeni au cîştigat şi în Norvegia, în faţa vicecampioanei Elverum. Gazdele nu au avut nici un moment mai mult de un gol pe tabelă, speranţele de calificare fiind mult îndepărtate.
"Am toată admiraţia pentru băieţi şi pentru antrenori!

Sincer, noi, conducerea, ne-am pus problema dacă mai trebuie să continuăm sau nu în cupele europene, avînd în vedere lipsa banilor. Am discutat şi cu băieţii, dar nu le-am putut spune să se dea la o parte!

Din contră, le-am promis că toţi banii care vor veni în luna februarie, de la Consiliul Local, ca o primă tranşă pentru anul viitor, îi voi aloca pentru salarii. De restul, deplasări, baremuri de arbitraj, mă voi zbate să fac rost din sponsorizări", a declarat directorul executiv Nurhan Ali.

HCM Constanţa îşi va afla marţi componenţa grupelor în Cupa EHF. "Vor fi alte trei deplasări, alte cheltuieli, dar toată lumea să fie sigură de un singur lucru: nu ne vom da niciodată la o parte!", a încheiat Nurhan Ali.

Javier Humet a marcat aseară de 10 ori în poarta celor de la Elverum f Raed Krishan

"Uliii au scos ghearele!"

HCM Constanţa speră să treacă peste criza profundă în care s-a afundat. Cea mai importantă echipă din România în handbalul masculin, în ultimii 10 ani, trage cu dinţii să nu-şi piardă jucătorii.

Tinerii Şomlea şi Cristescu, dar şi ibericul Humet şi-au depus memorii pentru a deveni jucători liberi de contract.

"Toţi conducătorii de cluburi din România sînt ca uliii cu ghearele scoase aţintiţi asupra noastră. Vor să ne transfere jucătorii. Eu nu am făcut niciodată aşa ceva, dar sper să trecem şi peste asta", a spus Nurhan Ali.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ingeras2009
ingeras2009  •  30 Noiembrie 2014, 15:39

aceasta echipa chiar merita o sala decenta , dar...............clasa politica e ocupata cu samba haha

ingeras2009
ingeras2009  •  30 Noiembrie 2014, 15:38

ce nevoie au de sala ,doar au carnaval si palmieri, hahaha

robert1205
robert1205  •  29 Noiembrie 2014, 23:04

Jos palaria ! Felicitari jucatorilor si antrenorilor! Rusine autoritatilor din Constanta ! Nici macar sala nu au construit in Constanta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează