SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCHIMBARE

România are altă adversară la turneul preolimpic!

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

Federaţia Internaţională de Handbal (IHF) a schimbat din nou grupele turneului preolimpic, care vor avea loc între 28 şi 30 martie în Germania, România şi Franţa. Astfel, "tricolorele" nu vor mai întîlni Japonia, ci Coasta de Fildeş. "Nu mă mai interesează. le-au schimbat de ne-au ameţit. Să le trimită pe toate în România, că oricum ne calificăm", a declarat antrenorul Gheorghe Tadici. "În loc de ochi oblici, vom avea o pată de culoare la Bucureşti", a adăugat selecţionerul. Celelalte două formaţii au rămas neschimbate: Croaţia şi Polonia. Primele două clasate se vor califica pentru Jocurile Olimpice de la Beijing.

Grupele preolimpice

Grupa A
Germania
Spania
Suedia
Cuba

Grupa B
România
Croaţia
Coasta de Fildeş
Polonia

Grupa C
Franţa
Ungaria
Japonia
Congo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
 •  17 Martie 2008, 09:34

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://uonsckmcglo.com >http://uonsckmcglo.com</a>

 •  15 Februarie 2008, 08:23

bai magyarok, te-a lovit frigul din depresiune? "noi suntem acolo de cind ne stim..." daca ai avea vreo 160 de ani te-as intelege ca ar insemna ca esti putin dus cu capul dar daca esti tanar, imi pare foarte rau de tine! cat de idiot poti sa fii frate?!?!?!

 •  15 Februarie 2008, 03:29

Afara cu neamul sovinilor de genul iusuf din Europa - Mars peste Prut la rusi, in Basarabia!!! Noi suntem in Erdely de cand ne stim, daca nu va place, mutati granita nitel mai la est! In rest, savureaza executia Stelei de catre HC Csikszereda la voi in sat, la Bucuresti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează