SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRELIMINARIILE CE 2014 / ROMÂNIA-BELARUS, DUMINICĂ, ORA 18:30, DIGI 1

România e cu un picior la Europene, dar Gheorghe Tadici rămîne prudent: "Nu ne considerăm calificaţi!"

Articol de - Publicat sambata, 14 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 13 iunie 2014 22:24

Selecţionerul Gheorghe Tadici îşi ţine în priză elevele, deşi România a învins în deplasare cu 30-28. Neagu şi Ungureanu sînt incerte pentru retur

România e cu un picior la Europenele din Ungaria şi Croaţia, din luna decembrie, după ce a trecut de Belarus, 30-28, în deplasarea de la Mogilev. "Tricolorele" joacă duminică, la Baia Mare, meciul retur, în care trebuie să apere diferenţa obţinută în deplasare. "Am fi putut cîştiga la o diferenţă şi mai mare. Fetele au resimţit însă oboseala drumului, au fost şi momente cînd s-au relaxat. În plus, sînt nemulţumit de repliere. Ne-au surprins în multe momente cu goluri rapide. Sper că în retur să eliminăm aceste greşeli", a declarat selecţionerul Gheorghe Tadici.

Lăsată acasă din cauza unei accidentări la spate, Cristina Neagu nu e complet refăcută şi nu se ştie dacă va juca nici duminică. "Hotărîtor va fi antrenamentul de sîmbătă. Dacă se poate antrena la cel puţin şaptezeci la sută din potenţial, atunci va juca. Dacă nu, nu!", a declarat Tadici. Şi portarul Paula Ungureanu e incertă. "A contactat o urticarie, a trebuit să facă perfuzii. Sper însă să se refacă", a adăugat Tadici.

România s-a calificat la 9 din cele 10 ediţii de pînă acum la Campionatul European, în timp ce Belarus a participat la doar patru ediţii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează