SPORTURI  »  HANDBAL  »  TROFEUL CARPAȚI

România mare cu România mică » Martin Ambros își pregătește lotul pentru Euro 2016 la Trofeul Carpați

Handbalistele României echipate în uniformele de paintball
Handbalistele României echipate în uniformele de paintball

Articol de - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 00:00

Martin Ambros are posibilitatea să vadă, la Cluj, aproape tot ce are mai bun handbalul românesc și să gândească lotul pentru Euro 2016.

Ediția din acest an a "Trofeului Carpați" va avea la start echipele A și B ale României, dar și "naționalele" Ungariei și Olandei.

Organizatorii au gândit ca azi, în prima zi, să se întâlnească cele două formații din România, iar Ungaria să dispute un loc în finală contra Olandei.

Cum și "portocalele mecanice" au sosit la Cluj cu echipa secundă, titularele rămânând acasă să pregătească participarea la turneul din Suedia, finala din acest an a turneului se cam cunoaște deja, România urmând să dea piept cu marea rivală pe semicerc, Ungaria.

Relaxare și bună dispoziție

Antrenorul Martin Ambros a avut timp o săptămână la Cluj să le vadă la lucru pe românce, el urmând să decidă lotul de 16 care va face deplasarea în Suedia. Tehnicianul iberic îmbină seriozitatea cu buna dispoziție în cantonament.

Ieri, le-a lăsat pe Neagu și compania să meargă la o ședință de paintball, în care fetele au lăsat mingea și au avut drept armă puștile cu bile colorate.

"Vreau să câștigăm turneul, fără îndoială. Îmi place să câștig orice meci. Nu acesta e însă scopul principal. Vreau să văd la lucru cât mai multe jucătoare, să încercăm să legăm relațiile de joc ca echipa să fie în formă la Europeanul din Suedia, acolo unde avem o grupă foarte, foarte grea", a declarat Martin Ambros.

Program "Trofeul Carpați"

  • Azi, ora 17:00 Ungaria-Olanda
  • ora 20:00 România A-România B
  • Mâine, ora 17:00 Finala mică
  • ora 20:00 Finala mare

2meciuri interțări a bifat pe banca tehnică a României antrenorul Martin Ambros. A pierdut cu Serbia (18-23), dar a bătut Olanda (24-23)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează