SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SUEDIA 22-34

ROMÂNIA - SUEDIA 22-34 // VIDEO Corespondență GSP din Japonia: Tomas Ryde se ținea de glume înainte de meci: „Hai, echipează-te, am nevoie și de tine”

Articol de , - Publicat marti, 10 decembrie 2019 15:17

România a suferit o nouă înfrângere drastică la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. În penultimul meci din Main Round, „tricolorele” au fost „zdrobite” de Suedia, 22-34. 

  • România Japonia (miercuri, ora 11:00) e partida pe care o mai avem de disputat în Main Round;
  • „Tricolorele” nu mai au nicio şansă să termine în primele 8, iar miercuri se vor despărţi de acest Mondial cu un meci împotriva Japoniei. Miza? Să evităm ultimul loc în grupă şi să terminăm în top 10 în lume;
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.

Un moment reprezentativ s-a petrecut înainte de startul partidei de azi. Protagonist? Selecționerul Tomas Ryde. 

Scena spune multe despre ce material are la dispoziţie selecționerul României. O vede în tribune pe Narcisa Lecuşanu (43 de ani), în prezent membru în board-ul IHF, o salută apoi glumeşte cu ea: „Hai, echipează-te şi intră în teren, am nevoie de tine astăzi!”. 

+14 FOTO

Video cu rezumatul meciului Suedia - România

Clasament: 

ROMÂNIA - SUEDIA 22-34 // VIDEO Corespondență GSP din Japonia: Tomas Ryde se ținea de glume înainte de meci: „Hai, echipează-te, am nevoie și de tine”

Vezi și: 

ROMÂNIA - SUEDIA 22-34 // FOTO Losers Round, nu Main Round! România s-a făcut de râs în fața Suediei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  10 Decembrie 2019, 17:17

Domnule Udrea, in GSP anterior i-ai facut o prezentare lui Ryde de parca ar fi cel putin echivalentul Guardiola+Mourinho+Klopp! "Studios... psiholog desavarsit... tactician versat... devotat meseriei... vizionar..." etc. Din pacate, la meciul cu Suedia se pare ca a uitat la hotel toate calitatile respective si ne-a servit un horror mai ceva decat in jocul cu Spania!Mai mare este insa pacatul pentru ca le-a pus pe jucatoare, mai ales pe cele tinere, debutante la un CM, intr-o situatie de-a dreptul penibile din cauza incompetentei sale!!! Nu este posibil ca un antrenor atat de "versat" sa nu inteleaga de-a lungul a sapte (!!) meciuri ca tactica (??) de trimitere in atac a sapte jucatoare este falimentara!!! (este un singur exemplu, cel mai evident chiar si pentru cei mai putin familiarizati cu handbalul, dintre multele decizii gresite adoptate). Din pacate, odata cu acest fiasco al participarii la CM de handbal fete, devine din ce in ce mai evident faptul ca deciziile a tot mai multe federatii de a apela la antrenori straini sunt efectiv falimentare!

1578362032478810
Tihamér Takó  •  10 Decembrie 2019, 15:43

Ryde ride/rade de noi.A incasat un sac de bani fara sa faca ceva ! Fara o viziune tactico-strategica moderna,a reusit sa doboare recordul Romaniei din toate timpurile cu cel mai prost golaveraj !In rest nu ai ce comenta,fiindca echipa a fost submediocra.Neagu umbra ei,a excelat doar cu aruncari-mai mult din 7 m-fara un joc consistent...cand apararea a fost mai eficienta atacul nu a mers si invers,dar de regula nu a mers nimic.Rezultatele nu sint surprinzatoare,sint absolut reale in contextul viziunii sportive din ultima perioada.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează