SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UCRAINA 27-24

ROMÂNIA - UCRAINA 27-24 // Selecționerul Ryde impresionat de 3 jucătoare din naționala României: „Mi-a plăcut cum s-au mișcat”

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 20:52

Naționala de handbal feminin a României a început cu o victorie în fața Ucrainei în preliminariile pentru EURO 2020, scor 27-24. Meciul s-a disputat la Brașov. 

„Am întâlnit o echipă a Ucrainei cu multe jucătoare noi, care au păstrat disciplina pe toată durata partidei. Am făcut și noi destule greșeli, nu sunt foarte mulțumit de unele aspecte ale jocului, dar e bine că am câștigat și am pornit cu dreptul la drum. 

Mi-a plăcut cum s-au mișcat Cristina Laslo, Eliza Buceschi și parțial Daria Bucur. Vreau să remarc că, deși a fost un meci cu multă implicare și nerv, ambele echipe au rămas fair play până la fina”, a declarat selecționerul Tomas Ryde.  

Cristina Laslo, cea mai bună jucătoare a meciului: „E un început de campanie și mă bucur că am jucat la Brașov, în fața unui public minunat. De altfel, ne simțim bine oriunde jucăm, la Vâlcea, București sau Cluj. Adversarul a fost unul destul de incomod, dar ne-am respectat blazonul și am reușit să câștigăm. 

Am jucat la 9 metri alături de colege de la echipa de clun, Corona. Probabil s-a mizat pe faptul că avem dezvoltate relații bune de joc, iar eu m-am simțit bine în această formulă”.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  26 Septembrie 2019, 08:33

E o victorie... Oricum sunt multe de facut la capitolul incredere si relatii de joc!

ceaiuri
ceaiuri  •  25 Septembrie 2019, 22:00

fara cuvinte....demisia acum (cu Dedu in frunte)cel mai fericit moment

Vezi toate comentariile (2)
Comentează