SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

S-a accidentat Bazaliu » Interul stânga de la CSM București ratează Campionatul Mondial U20

Bianca Bazaliu lasă un gol mare în echipă // FOTO Marius Ionescu
Bianca Bazaliu lasă un gol mare în echipă // FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2016 00:00

România nu se va putea baza la Campionatul Mondial sub 20 de ani din Rusia (3-15 iulie) pe una dintre cele mai bune jucătoare.

E vorba de interul stânga Bianca Bazaliu, campioana Europei de la CSM București. Bianca a suferit ieri o entorsă gravă la glezna stângă și nu va mai face deplasarea.

"Tricolorele" pregătite de Ioan Crăciun și Cristi Preda vor pleca azi spre Rusia. Generația care a câștigat titlul mondial la under 18, a terminat anul trecut abia pe locul 10 la Campionatul European sub 19 ani. Obiectivul de acum este accederea în semifinale.

În mare parte, România se va baza pe nucleul echipei care a cucerit aurul în Macedonia în 2014. "Tricolorele" vor debuta contra Kazahstanului, pe 3 iulie, de la ora 15:00. Din grupa C mai fac parte Aregentina, Egipt, Spania și Germania.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mplttev
mplttev  •  04 Iulie 2016, 15:03

Din păcate, se pare că nu va fi promovată în lotul pentru Rio. La ora actuală e mai bună decât Neagu.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  04 Iulie 2016, 14:22

Exact cea mai buna jucatoare s-a accidentat,sansele echipei nationale scad dramatic fara Bazaliu. Ea reprezinta ceea ce reprezinta Neagu pentru nationala de senioare. Este singura din lot care a jucat in CL si deja la varsta ei are o experienta si o calitate superioara colegelor sale (doar Cristina Laszlo e la un nivel comparabil). Mare pacat de accidentare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează