SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

S-a iubit şi cu o spaniolă? » Handbalista Alina Dobrin ar fi avut o aventură fierbinte cu o femeie şi înainte de căsătorie

Alina Dobrin este acuzată de lesbianism de soțul său, Robert Păcuraru, care a intentat divorţ +2   FOTO
Alina Dobrin este acuzată de lesbianism de soțul său, Robert Păcuraru, care a intentat divorţ

Articol de , , - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 ianuarie 2013 13:58

Fostă componentă a ”naţionalei” la sfîrşitul anilor '90, Alina Dobrin e acum veterana lotului la CSM Bucureşti. Soţul său ar cunoaşte identitatea presupusei amante la zi a handbalistei, dar e dispus să rostească numele doar în instanţă. Jucătoarea îl acuză de agresiune fizică pe Robert.

Dezvăluită ieri de ProSport, acţiunea de divorţ intentată împotriva fostei internaţionale Alina Dobrin (36 ani) a bulversat lumea handbalului. Asta prin ingredientele propuse în instanţă de soţul său, Robert Păcuraru, fost boxer profesionist, care a invocat că actuala jucătoare de la CSM Bucureşti ar avea o relaţie extraconjugală cu o altă femeie! Iar principala suspectă ar fi o colegă de club a Alinei!

Copilul şi-ar fi văzut mama cu amanta!
În cercurile apropiaţilor, Robert ar fi mărturisit că în toată această poveste îl interesează doar să obţină custodia băiatului lor, David (7 ani), "nu vreau să cîştig faimă, să-mi fac imagine sau să iau pensie alimentară".

Puştiul ar fi asistat involuntar la cîteva întîlniri bizare ale mamei sale cu presupusa amantă! Şi i-ar fi povestit apoi tatălui despre întîmplări, moment care, pretind prietenii de familie, ar fi dus la hotărîrea lui Robert de a se separa de Alina.

"Robert n-a fost un trîntor, afemeiat sau beţiv"
De altfel, Robert nu mai locuieşte de cîteva luni cu Alina, stabilindu-se la mama lui, împreună cu David. "El bănuia de vreo trei ani că se petrec lucruri nefireşti, se aştepta să apară un bărbat în ecuaţie, dar cînd a avut confirmarea că la mijloc e, de fapt, o altă femeie, şocul a fost cu atît mai mare", au punctat amici ai lui Robert Păcuraru, care au completat că "băiatului nu i-a plăcut niciodată să pozeze în soţul unei handbaliste celebre, n-a fost un trîntor, un afemeiat sau un beţiv. A stat mereu pe picioarele lui, chiar dacă, e drept, Alina cîştiga mult mai bine decît el din punct de vedere financiar".

Soacra ar vrea s-o îndepărteze pe Alina de David
Deşi cei doi s-au despărţit deja, n-au întrerupt complet relaţiile. Cunoştinţele lor spun că, inclusiv după introducerea cererii de divorţ, au mers de cîteva ori împreună cu copilul în parc şi la film, din dorinţa de a nu-l face pe junior să resimtă brutal efectele separării părinţilor. Robert ar dori să-l ţină numai la el pe puşti pînă la finalul procesului, dar Alina, la rîndul ei, a solicitat încredinţarea copilului. Se pare însă că soacra Alinei ar fi intervenit ca handbalista să nu mai aibă nici un contact cu David pe durata judecăţii!

Soţul acuzat că a agresat-o fizic pe handbalistă!
Povestea dintre Robert şi Alina a mai cunoscut însă un episod tensionat la sfîrşitul anului trecut. Fosta jucătoare a "naţionalei" a depus acum două luni o plîngere la Secţia 20 de Poliţie din Capitală, în care şi-a acuzat soţul că ar fi agresat-o fizic! "După mai multe verificări ale agenţilor, s-a descoperit că Robert Păcuraru deţinea legal o armă letală, pistol cu gloanţe, pe numele său. La scurt timp, el şi-a schimbat domiciliul şi a venit de bunăvoie la Direcţia de Arme şi Muniţii şi a depus pistolul", au dezvăluit surse din poliţie.

Monserrat, numele idilei iberice
În lumea handbalului se vorbeşte că Alina Dobrin ar fi avut o relaţie intimă şi cu o jucătoare din Spania, înainte de a se căsători. "Am auzit şi eu acest lucru", a spus soţul său, Robert. "S-au cunoscut în timpul unui turneu final, la care Dobrin participa cu naţionala României şi apoi s-au vizitat de mai multe ori. Monserrat parcă o chema", a dezvăluit o cunoştinţă a handbalistei. Relaţia s-a destrămat după ce Alina s-a căsătorit şi a născut.

"Vrea să-i ia băiatul!"
În toată această situaţie agitată, coechipierele de la CSM Bucureşti îi iau apărarea Alinei Dobrin, veterana lotului bucureştean. "Povestea că ar fi lesbiană e o tîmpenie. Totul e fabricat tocmai pentru ca soţul ei, Robert, să obţină custodia copilului. E greu să vezi că pierzi şi copilul, şi femeia care aduce toţi banii în casă, pentru că tu nu munceşti", au declarat cîteva dintre colegele handbalistei. Alina Dobrin a refuzat şi ieri să discute subiectul: "Voi spune totul doar la tribunal".

Cine e misterioasa amantă, colegă de la CSM Bucureşti?
Robert Păcuraru s-ar fi confesat unor amici că "ştiu cine e fata din viaţa Alinei, dar nu e cazul să-i fac public numele deocamdată, ci doar dacă voi fi nevoit pe parcursul procesului". Dobrin a stat în ultimele cantonamente în aceeaşi cameră cu Cristina Vărzaru, fostul căpitan al "naţionalei" României.

"M-au sunat mulţi să mă întrebe de cazul Alinei. E o tîmpenie, nu o cred în stare de aşa ceva. Bărbatul său nu o respectă, îşi bate joc de ea! Cu cine e din echipă? Cu mine, că eu am jucat în Danemarca şi acolo e mai des întîlnit, nu?", a glumit Vărzaru. Sursele Gazetei susţin că presupusa amantă a Alinei nu e însă Vărzaru, ci o altă coechipieră, om de bază la CSM şi jucătoare pe acelaşi post cu Dobrin!

Crescută de antrenor: "A stat în casa mea!"
Alina Dobrin a fost descoperită şi crescută de actualul antrenor de la CSM Bucureşti, Vasile Mărgulescu. Acesta a promovat-o la 17 ani în prima echipă, la RATB Bucureşti, formaţie cu care a debutat în prima ligă. Mărgulescu i-a luat şi el apărarea sportivei. "A crescut în casa mea, ştiu cine este şi ce poate", a spus tehnicianul.

Comentariul psihologului: "Starea copilului va depinde de reacţiile familiei"
Consultat de Gazetă, psihologul Daniela Marinoiu a comentat în ce măsură puştiul cuplului Robert - Alina Păcuraru va rămîne afectat de povestea divorţului cu cîntec al părinţilor: "Depinde mult de reacţia familiei şi a celor din jur. Avînd doar 6 ani, nu are o reprezentare exactă a noţiunilor de sex ori lesbianism. Nu are suficiente informaţii. Dacă tatăl său va avea reacţii adverse, îşi schimbă comportamentul, micuţul poate fi traumatizat. E ca un burete care absoarbe reacţiile celorlalţi!".

154 de selecţii a strîns Alina Dobrin la echipa naţională de handbal, cu care a obţinut locul 4 la Mondialele din Norvegia (1999): a marcat 418 goluri

"Am făcut o petiţie de susţinere a Alinei în instanţă şi toate fetele de la CSM vor veni la proces pentru a depune mărturie, dacă va fi nevoie" (Cristina Vărzaru, coechipieră cu Dobrin la CSM Bucureşti)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
tibyy
tibyy  •  13 Ianuarie 2013, 14:37

La spitalul de nebuni ar trebui dusi cu forta atat Dobrin cat si Cristina Varzaru!

0177
0177  •  09 Ianuarie 2013, 22:25

Dupa ce am citit comentariile anterioare mi-am dat seama ca mai sunt oameni de bun-simt in tara noastra, ceea ce nu pot spune despre "jurnalistii" GSP.

redgofcd
redgofcd  •  09 Ianuarie 2013, 17:02

Asa si? Ce va doare pe voi de viata personala a Alinei? Trageati si voi la spanioloaica sau care e problema?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează