SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINLANDA - ROMÂNIA 21-34

Să vină Austria! România s-a impus în Finlanda şi așteaptă acum meciul decisiv cu Austria, hotărîtor pentru calificare

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 00:00

Românii s-au temut de meciul din Finlanda. Știau că în 2014 au pierdut acolo.

Ieri însă, elevii lui Aihan Omer și-au făcut un meci foarte ușor. De la 6-6 în minutul 12, România s-a distanțat la un incredibil 18-7 în minutul 28. Au fost minute de coșmar pentru gazde, care nu au putut face față unei echipe dezlănțuite. S-a terminat 34-21 pentru "tricolori", care vor întîlni Finlanda, la Baia Mare, pe 10 ianuarie, iar apoi va fi meciul decisiv cu Austria, pe 14 ianuarie.

Românii trebuie să bată atunci la mai mult de trei goluri diferență, după ce Austria a învins în tur cu 27-24. În meciul din Finlanda, pentru România au marcat Ghionea, 7 goluri, Csepreghi 6, Novanc 5, Sadoveac 5, Fenici 3, Onyejekwe 3, Stavrositu 2, Toma 1, Ramba 1, Bera.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  07 Ianuarie 2016, 09:21

Trebuie sa invingem la mai mult de 3 goluri Austria si apoi obligatoriu sa batem Italia in deplasare in ultimul meci pentru a ne califica. Austria a invins si ea ieri in deplasare tot la 13 goluri echipa Italiei, care e mai puternica decat Finlanda. Deci inca nu sunt motive de prea multa exuberanta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează