SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL (2-18 DECEMBRIE)

Schimbări majore de regulament pentru Mondial » 16 jucătoare de echipă şi trei time-outuri pe meci!

Radu Voina
Radu Voina

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2011 20:11

IHF a hotărît în iunie cîteva schimbări de regulament pentru jocul de handbal care vor fi adoptate pentru prima dată, la seniori, la Campionatul Mondial din Brazilia.

Cea mai importantă este aceea că antrenorii vor putea trece pe foaia oficială de joc 16 handbaliste, în loc de 14 ca pînă acum. Apoi, tehnicienii vor putea solicita 3 time-outuri pe meci, cu unul mai mult decît pînă acum. Fiecare antrenor va primi trei cartonaşe verzi, numerotate de la 1 la 3. Regulile sînt clare. O echipă poate avea maximum două time-outuri pe repriză, iar în ultimele 5 minute ale meciului, antrenorul nu poate cere întreruperea jocului decît o singură dată, chiar dacă nu a utilizat cartonaşele!

Aceste modificări au fost aplicate la CM de tineret, masculin, din luna august, şi la Jocurile Pan-Anericane, de la Guadalajara, din luna octombrie. O altă schimbare, cerută de televiziuni, e mărirea pauzei între reprize la 15 minute, în loc de 10 pînă acum.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
claudiumosoiu
claudiumosoiu  •  05 Decembrie 2011, 18:29

oare sa fie MAGARI cei care au hotarit sa vinda drepturile de televizare catre aceea obscura societate ....................nuu,sint NESIMTITI SI IMBUIBATI.......in frunte cu G A T U (sa aiba parte de toate cele ce ii doresc o mare multime de iubitori de handbal,ce nu au putut urmari campionatul ,din cauza lacomiei federalilor)HUUUOOOOOOOOOOOO

handbaltotal
handbaltotal  •  02 Decembrie 2011, 16:02

Daca afla cineva unde anume pe NET se pot vedea meciurile de la CM DE HANDBAL va rog sa afisati siturile. Multumesc ! P.S. Ca doar Gatu a trebuit sa vanda drepturile la Dulcica.

dani29dinamo
dani29dinamo  •  01 Decembrie 2011, 17:12

slabuta echipa.....pt ca sunt multe accidentari, de fapt lipseste 50-60% din valoarea echipei, prin absenta Paulei Radulescu, Cristinei Neagu, Ionelei Galca.Si apoi cum naiba sa le incurajam cand nesimtitii nesimtitilor si jegosii jegosilor, sa dea drepturile de transmisie unei televiziuni inaccesibile...cand trebuia sa transmita tvr-ul acest campionat, avand in vedere ca e cea mai valoroasa echipa nationala la momentul actual.Rusine sa va fie magarilor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează