SPORTURI  »  HANDBAL  »  TROFEUL CARPAŢI

Selecţioner în căutări » Tadici nu va conta pe jucătoarele de la Oltchim în Trofeul Carpaţi

Melinda Geiger a fost principala marcatoare la prima echipă a României, cu 6 goluri marcate
Melinda Geiger a fost principala marcatoare la prima echipă a României, cu 6 goluri marcate

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 21:13

În lipsa jucătoarelor de la Oltchim, lăsate să se odihnească pentru dubla cu Gyor, antrenorul Gheorghe Tadici a selecţionat jucătoare de la toate echipele din Liga Naţională.

Pe lîngă Spania, bronzul olimpic de la Londra, şi Germania, locul 7 la Euro 2012, la ediţia din acest an a "Trofeului Carpaţi", România a înscris două echipe.

"Am lăsat deoparte jucătoarele de la Oltchim, pe care nu trebuie să le mai testăm. În rest, am convocat cam tot ceea ce are mai bun handbalul românesc. Dorim să verificăm jucătoarele tinere cu echipe puternice pentru a le evalua potenţialul", a declarat selecţionerul Gheorghe Tadici.

România A- România B 35-26
Pe lîngă jucătoare care au vechime în "naţională", gen Geiger, Tolnai, Smedescu, Băbeanu, Dincă sau Ivan-Agrigoroaie, Tadici a chemat şi foarte multe jucătoare noi, tinere pe care vrea să conteze în tentativa de a califica România la Olimpiada de la Rio. "De nume precum Tănăsie, Apipie, Tătar, Perianu, Buceschi, Luciana Marin, Ţăcălie vom tot auzi de acum încolo", spune selecţionerul.

Aseară, la Craiova, România A a învins România B cu 35-26, dar meciurile aşteptate sînt cele cu Germania şi Spania. Ieri, nemţoaicele au trecut de iberice cu 27-23.

Program "Trofeul Carpaţi"

Azi
ora 11:15 România B-Spania
ora 13:15 România A-Germania

Duminică
ora 11:00 România B-Germania
ora 13:00 România A-Spania

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cosimon
cosimon  •  23 Martie 2013, 22:52

Uau, asta inseamna ca Meirosu nu va juca??? Dar lumea se sfarseste daca aceasta paralela cu handbalul nu joaca. Sincer nu mi-e dor de nimeni de la Oltchim (cu exceptia Paulei Ungureanu si a Adei Nechita; Oana Manea oricum se pare ca refuza convocarea la nationala). In rest, sincer fetele astea care joaca la acest turneu se vede ca sunt dornice sa joace, nu ca si "galacticele vesnic pasatoare si cu figuri in cap".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează