SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Şi Managarova la Buducnost? » Oltchimul mai pierde o jucătoare

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 06 iunie 2013 19:29

După Neagu, campioana Muntenegrului doreşte să o transfere şi pe extrema din Ucraina. Mai are un an de contract cu Oltchim, dar fiind neplătită, poate pleca.

S-a ales praful de echipa "galactică" a Oltchimului, cea mai bună din istoria clubului. Anunţate să-şi caute echipe, pentru că Vîlcea nu mai are bani să le plătească, jucătoarele au început să semneze noi angajamente, la alte cluburi.

Adriana Nechita s-a înţeles cu vicecampioana României, HCM Baia Mare, acolo unde va evolua în următoarele trei sezoane. "Sperăm ca experienţa ei să ne ajute în realizarea proiectului nostru", a declarat Daniel Kotecz, directorul sportiv de la HCM. Baia Mare e interesată şi de portarul Paula Ungureanu, dar părţile nu au ajuns încă la un acord.

Buducnost Podgorica, campioana Europei în 2012, are planuri mari pentru sezonul viitor. Muntenegrenii doresc să le transfere pe Cristina Neagu şi Iulia Managarova. Dacă în privinţa primeia nu au nici un fel de dificultate, Neagu fiind liberă de contract, Iuliei Managarova îi expiră înţelegerea cu Oltchim în iunie 2014.

Ucraineanca ar putea să ajungă însă la Buducnost, în condiţiile în care are deja trei luni restanţă de plată la Oltchim. Dacă îşi va depune memoriu, ea va deveni imediat jucătoare liberă.

În privinţa Cristinei Neagu, se pare că interul stînga s-a înţeles deja cu Buducnost. Ea urmează în cîteva zile să plece la Podgorica pentru a semna o înţelegere pe două sezoane.

Unde vor juca vîlcencele?
Bulatovici - Gyor (Ungaria)
Manea - Krim Ljubljana (Slovenia)
Jovanovici - Astrahan (Rusia)
Farcău - Dunărea Brăila
Pineau - Vardar Skopje (Macedonia)
Nechita - HCM Baia Mare
Neagu - Buducnost (Muntenegru) (?)
Managarova - Buducnost (Muntenegru) (?)
Barbosa - SCM Craiova (?)

Citește și:

„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (3)
adrian73
adrian73  •  07 Iunie 2013, 23:07

S-a ales praful de Oltchim! Un proiect frumos dar care n-a fost gestionat financiar cum trebuie! Unde nu e cap, se cheamă faliment!! Incet încet se vor duce în liga a doua! La revedere Oltchim!

cosimon
cosimon  •  07 Iunie 2013, 10:50

Barbosa la Craiova??? Fara suparare, ar fi o mare prostie pt. ea. Sper ca va pleca la o echipa mult mai buna. Chiar sa nu aiba alte oferte de la alte cluburi?

cosimon
cosimon  •  07 Iunie 2013, 10:48

Imi place f. mult aceasta jucatoare, cred ca e de prisos sa mai spun ce rau imi pare ca pleaca si ea de la Valcea. Daca ajunge si ea impreuna cu Neagu la Buducnost, echipa se va intari considerabil, personal va fi echipa mea favorita in CL noul sezon. Mult succes!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează