SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Spectacol handbalistic la Turda! Potaissa - CSM Satu Mare 28-20!

Potaissa Turda s-a impus în faţa celor de la CSM Satu Mare
Potaissa Turda s-a impus în faţa celor de la CSM Satu Mare

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 14:22

Duminică, 9 octombrie, în cadrul etapei a VI-a a Ligii Naţionale, Potaissa Turda a întâlnit pe teren propriu CSM Satu Mare.

La capătul unui meci antrenant,  elevii lui Horaţiu Gal s-au impus cu 28-20 bifând, astfel, cea de-a doua victorie din acest sezon.

Oaspeţii au deschis scorul prin Olah şi au condus până în minutul 5, când Raul Marian a înscris din 7 metri şi restabilit egalitatea la 2.

Potaissa Turda a preluat conducerea în minutul 6. Flavius Câmpan a recuperat un balon şi a înscris pentru 3-2.

În minutul 21 tabela de marcaj arăta 12-9, iar la pauză turdenii au intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, scor 15-13.

După pauză turdenii s-au descătuşat şi s-au desprins pe tabelă,  iar jocul prestat a încântat publicul spectator.

În minutul 35, diferenţa era de 3 puncte, scor 19-16, iar în minutul 45 tabela a înregistrat 23-16. Cu multe intervenţii salvatoare, portarul Levente a dat siguranţă echipei turdene şi s-a făcut remarcat în momentele cheie ale meciului.

Fluierul final a consimţit victoria turdenilor, scor 28-20, victorie care a adus bucurie în rândurile spectatorilor, veniţi în număr mare să susţină formaţia antrenată de fraţii Gal.

Prezent la meci,  primarul Tudor Ştefănie i-a felicitat pe antrenori şi i-a aplaudat pe handbalişti pentru reuşita lor.

Potaissa Turda: Levente-Savic, Parkhaniuk, Câmpan, Vizhbovskyy, Dediu, Pavel. Au mai evoluat: Medrea - Raul Marian, Ignat, Alisie, Ifrim, Vasiloiu. Antrenor: Horaţiu Gal

Au marcat: Câmpan- 8 goluri, R. Marian, Dediu-5 goluri, Vizhbovskyy, Savic- 3 goluri, Ifrim-2 goluri, Pavel, Ignat-1 gol.

CSM Satu Mare: Vass- Prskalo, Dinescu, Olah, Tcaciuc, Surducan, Galan. Au mai intrat: Panazan, Sas, Liberţ, Munea, Mateş, Jurj, Pop, Oşvat, Mateaş. Antrenor: Ioan Palko

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Olah-5 goluri, Liberţ-4 goluri, Munea-3 goluri, Sas Galan, Dinescu-2 goluri, Oşvat, Surducan -1 gol.

„Dacă ne uităm la rezultatul de pe tabelă s-ar putea înţelege că a fost o victorie facilă, dar CSM Satu Mare e o echipă redutabilă, care va avea multe de spus în acest campionat. Vreau să-i felicit pe băieţi, au făcut un joc bun. Diferenţa a fost de 8 goluri, dar 5 goluri le atribui publicului turdean. Sala a fost arhiplină, publicul a fost la înălţime, iar  atmosfera a fost incendiară. Sunt convins că la fiecare meci vom avea public minunat şi cu ajutorul lui vom face multe alte jocuri bune” a declarat antrenorul Potaissei, Horaţiu Gal.

„A fost un meci viu disputat, echipa gazdă a jucat foarte agresiv, iar noi n-am putut da o replică, fiindcă băieţii mei au făcut multe greşeli tehnice neforţate. Acest lucru a făcut ca tabela de marcaj să arate o diferenţă de 8 goluri. Felicit gazdele pentru că au jucat bine, în schimb, noi am făcut un joc slab” a declarat antrenorul formaţiei CSM Satu Mare, Ioan Palko

„A fost un meci destul de greu, Satu Mare a venit aici să câştige, dar noi am  pregătit foarte bine meciul. În repriza secundă ne-a ieşit jocul, apărarea noastră s-a descurat foarte bine, nu ne-au pus probleme şi am reuşit să ne desprindem” a declarat pentru Gazeta Sporturilor portarul Levente Szabo.

„Ne aşteptam la un meci mult mai echilibrat, dar noi am reuşit să ne impunem încă din primele 5 minute şi ne-am făcut jocul nostru. Ceea ce am repetat întreaga săptămână ne-a ieşit foarte bine azi. Sunt fericit pentru ce a  realizat echipa, am început să jucăm, iar  combinaţiile ies foarte bine. Publicul a fost al optulea jucător şi sper să fie aşa şi în continuare” a declarat pentru Gazeta Sporturilor cel mai bun marcator al partidei, Flavius Câmpan.

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  10 Octombrie 2011, 18:50

ce surpriza...e adevarat ca sa jucat la Turda dar chiar si asa diferenta de 8 puncte...la fotbal astia de la Ariesul nu mai bat pe nimeni...iar la handbal au echipa in prima divizie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează