SPORTURI  »  HANDBAL  »  U20

Sperietură mare la Mondialul U20 de handbal » O româncă a leşinat pe teren! A avut nevoie de masaj cardiac

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 20:01

Sonia Vasiliu a leșinat pe teren la meciul cu Argentina de la Mondialul sub 20 de ani de la Moscova. Și-a revenit și e în afara oricărui pericol.

România a câștigat astăzi al doilea meci la Campionatul Mondial sub 20 de ani, de la Moscova, după ce duminică trecuse cu 43-21 de Kazahstan. "Tricolorele" au învins de această dată fără emoții Argentina cu 23-17.

După o primă repriză excelentă, încheiată cu 17-6, în partea a doua româncele au jucat slab și au pierdut repriza cu 6-11. Portarul Iulia Dumanska, centrul Cristina Laslo și interul stânga Anca Polocoșer au fost cele mai bune jucătoare ale României.

În minutul 59 delegația României a tras o sperietură zdravănă. Sonia Vasiliu a primit o lovitură în plex și a rămas întinsă pe podea. Au intervenit repede doctorii (foto), a fost nevoie chiar de masaj cardiac. Jucătoarea a fost scoasă de pe teren pe targă, dar și-a revenit până la urmă și nu a fost nevoie de trimiterea ei la spital. Ea chiar a revenit ajutată, la sfârșitul jocului, în sală.

Mâine, România are zi liberă și, în funcție de cum se va simți, Sonia va fi sau nu băgată la joc miercuri, în disputa cu Egiptul. Vasiliu e o jucătoare de bază în apărarea României, fiind campioană mondială U 18 acum doi ani, în Macedonia, cu naționala de junioare a țării noastre.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
zidane92
zidane92  •  04 Iulie 2016, 21:35

Asteptam deontologii din bulevardul principal din mogosoaia sat sa ne explice cum vasiliu isi revine fiind corect tratata, iar saracul patrick incorect tratat nu

ftwraku
ftwraku  •  04 Iulie 2016, 21:30

Multa tarie de caracter iti doresc Vasiliu. Ce nu te omoara te face mai puternica. Felicitari pt victorie si fiti concentrate acum pe meseria voastra,chiar daca sunteti foarte tinere,luati-va meseria in serios... timp celelalte lucruri o sa aveti. Acum imbunatatiti-va rezistenta,tehnica,determinarea si toate cele. Mult succes.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează