SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR

Steaua a avut noroc la tragerea la sorţi a semifinalelor

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Finanţatorul Stelei, Constantin Cazacu, spune că echipa sa are doar 30 la sută şanse de calificare în finală. Vicecampioana României a picat în semifinale cu adversarul pe care şi l-a dorit: Fraikin Granollers, locul 8 în campionatul Spaniei

Steaua Bucureşti şi-a aflat ieri, în urma tragerii la sorţi de la Viena, adversara din semifinalele Cupei Cupelor. Exact cum şi-au dorit, "militarii" vor da piept cu spaniolii de la Fraikin Granollers. "Cum se spune la voi, în România, din trei rele am nimerit-o pe cea mai puţin rea. Mai bine cu Granollers decît cu Portland San Antonio sau Gummersbach", a declarat antrenorul sîrb al Stelei, Bozo Rudici.

La primul său sezon pe banca Stelei, Rudici crede că ambiţia şi determinarea elevilor săi au fost hotărîtoare pentru calificare. "În campionat am clacat şi am pierdut bătălia cu Constanţa şi Reşiţa. De aceea, băieţii s-au axat doar pe Cupa Cupelor". Rudici spune că Granollers, chiar dacă e pe locul 8 în campionatul iberic, porneşte drept favorită. "Din păcate, noi nu avem linie de la nouă metri. Şania a plecat, Mazilu, Perţa şi Dinescu sînt accidentaţi. Sînt pierderi grele, pe care le-am depăşit bine pînă acum. Ar fi ceva fantastic să trecem de Granollers", a încheiat Rudici.

"Regret că l-am lăsat pe Şania să plece!"

Fără bani, cu restanţe financiare la jucători, la începutul actualului sezon, Steaua a fost aproape de colaps. Finanţatorul Constantin Cazacu a ameninţat că se retrage, dar în cele din urmă s-a răzgîndit. Acum e foarte mulţumit. "Băieţii au jucat cu inima, au pus mult suflet şi asta s-a văzut. Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei Cupelor în condiţiile în care avem o echipă mai slabă decît în sezonul trecut", a declarat Cazacu.

"Am avut mari probleme financiare, criza ne-a lovit şi pe noi, dar, din fericire, pînă la urmă le-am rezolvat. Băieţii au acceptat să li se diminueze contractele cu 20 la sută. Am avut însă mare ghinion. Ni s-au accidentat foarte mulţi jucători şi acum evoluăm, practic, fără interi", a adăugat Cazacu. Regretul finanţatorului e că l-a lăsat pe Alin Şania, vedeta echipei, să plece în Emiratele Arabe Unite. "Acum îmi pare foarte rău, dar am dat curs rugăminţilor jucătorului, care cîştiga foarte mulţi bani acolo. Cu Şania, şansele de calificare în finală ar fi fost mult mai mari", a încheiat Cazacu.

Se joacă în Polivalentă
Prima manşă a semifinalei Steaua-Fraikin Granollers se va disputa pe 25 aprilie, la Bucureşti, în Sala Polivalentă. "Noi am dorit să jucăm sîmbătă, pe 24, dar am înţeles că sala e ocupată. O să jucăm duminică", a spus Cazacu. Returul e programat în Spania, la Granollers, pe 1 sau 2 mai.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  07 Aprilie 2010, 11:56

Frati stelisti! Veniti cati mai multi in Polivalenta.Sa umplem sala si sa-i sustinem pe baieti pentru a obtine o victorie mare. Forza Steaua! Hai Romania

 •  07 Aprilie 2010, 04:05

bravo baieti, macar la handbal sa mai facem si noi ceva prin europa ca la fotbal.....Astia sunt cam speriati pe aici asa ca e bine, puteti sa-i bateti ca sunt normali sa nu zic slabi. Daca era San Antonio va luati la revedere... Succes!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close