SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-BUDUCNOST 21-20

Steluţa Luca: "Am învăţat în 3 zile, de la Anja, ceea ce nu am învăţat în toată cariera mea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 februarie 2011 20:26

Steluţa Luca a vorbit, după victoria cu Buducnost, despre meciul Oltchimului şi despre antrenoarea Anja Andersen.

"Anja a insistat ca meciul acesta să facem o apărare foarte bună. Pe faza de atac au fost momente cînd trebuia sa liniştim meciul. Avem un început cu un antrenor pe care îl doream de mult, cu o mentalitate foarte puternică. Anja a reuşit să ne facă o echipă adevărată. Am învăţat în 3 zile ceea ce nu am învăţat în toată cariera mea", a spus Steluţa Luca.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
mircea_deca
mircea_deca  •  07 Februarie 2011, 15:49

baiete....nu comenta....aplauda....aici e handbal...nu catastrofa de fotbal...aici e inalta performanta...si buducnost ...e un fel de real madrid in handbal.....asa ca totul e perfect..... iar faptul ca la oltchim vine o personalitate ca anja...e o minune.... ar fi ca si cum ,la echipa aia amarata de fotbal....ar veni...mourinho.....!!!!!

baixinho
baixinho  •  07 Februarie 2011, 14:13

adică până acum a avut parte numai de antrenori catastrofali?

suporter_valcean
suporter_valcean  •  06 Februarie 2011, 23:30

prieteni, nu mai incercati sa rastalmaciti cuvintele Stelutei. Stie de spune. Ce a facut zilele acestea Anja Andersen la OLTCHIM este lectie de viata pe care putini au sansa sa o traiasca intr-o viata de om, nu de sportiv. Un film daca s-ar face ar fi film candidat la Oscar.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează