SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Suferinţele Paulei » Portarul Oltchimului va apăra cu Randers, deşi este accidentată

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Paula Ungureanu a  fost menajată în meciul de campionat tocmai din cauza problemelor medicale.

Antrenamentul de dinaintea meciului cu Toulon de duminica trecută s-a lăsat cu nori negri pentru Paula Ungureanu. Ada Nechita a aruncat de pe extremă, Paula a respins cu piciorul, iar din picior mingea s-a dus direct peste degetele de la mîna stîngă, dîndu-i peste cap arătătorul. În plus, portarul Oltchimului are şi o entorsă la gleznă.

Dar asta nu a oprit-o pe Paula să joace în Liga Campionilor. "Nu contează ce am! Eu vreau să joc şi să cîştigăm meciul", le-a spus ea colegelor.  Şi a evoluat senzaţional, nelăsînd ca durerile fizice să i se vadă. În meciul de marţi, cu CSM Bucureşti, din cadrul Ligii Naţionale, Paula a intrat doar la loviturile de la 7 m, încurajînd-o de pe bancă pe Talida Tolnai.

O dată ce meciul s-a încheiat, doctorul Oltchimului a zăbovit cîteva minute bune alături de Paula pentru a-i îndepărta bandajele de la mîna stîngă. Duminică, va fi din nou în poarta Oltchimului pentru a duce echipa spre victorie. Un meci foarte important cu Randers pe care ea nu vrea să-l rataze, indiferent de problemele medicale. Paula Ungureanu a venit la Oltchim sezonul trecut, ajutînd-o pe Oltchim să ajungă în finala Ligii Campionilor. Handbalista în vîrstă de 30 de ani a semnat în această vară prelungirea cu încă un an a contractului cu gruparea din Rîmnicu Vîlcea. Ea nu a ratat nici un meci de Liga Campionilor şi se pare că un deget dat peste cap n-o va împiedica să joace duminică împotriva celor de la Randers pentru a o duce pe Oltchim mai departe.

24 de meciuri a adunat pînă acum Paula Ungureanu în Liga Campionilor la Oltchim

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție înainte de Polonia - Olanda
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție înainte de Polonia - Olanda
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (2)
dorindeva
dorindeva  •  11 Noiembrie 2010, 12:07

Sarutam mana stimata doamna Paula Claudia Radulescu Ungureanu, daca nu ma inseala memoria chiar mana aceea salvatoare din acel meci de neuitat cu Viborg. Daca s-ar putea am dorii sa luam durerea domniei voastre asupra noastra, dar asa cum stim nu se prea poate.Dar stim ca sunteti plamadita din acelasi aluat ca si nasica, iar durerea si suferinta nu va pot impiedica sa nu fiti prezente alaturi de colege in teren. Vom fi si noi acolo sa va incurajam si sa va mai alinam durerea.

oltchim
oltchim  •  11 Noiembrie 2010, 11:54

Respect Paula..O adevarata CAMPIOANA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează