SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Surpriză de proporții! Naționala de handbal a României a primit o lovitură grea

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2015 14:52

România părea favorită să organizeze la Cluj turneul de calificare la Jocurile Olimpice grație clasării excelente de la Campionatul Mondial.

Fetele lui Tomas Ryde au terminat pe locul 3, însă meciurile din turneul preolimpic le va găzdui Danemarca, anunță DolceSport.

Sursa citată susține că organizarea impecabilă a CM de handbal a transformat fosta adversară a României în favorită. Deocamdată nu există o confirmare oficială în acest sens. 

Componența grupelor preolimpice:

Turneul 1: Olanda, Franța, Japonia, Tunisia;
Turneul 2: România, Danemarca, Uruguay, Muntenegru;
Turneul 3: Polonia, Rusia, Suedia, Mexic.

- se califică primele două clasate din fiecare urnă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
emilou
emilou  •  22 Decembrie 2015, 21:28

Eu sunt cel care sare "cu demisia" si o spun foarte clar. ESTE UN ABUZ strigator la cer ca organizarea turneului preolimpic sa fie atribuita Danemarcei. Turneele preolimpice din 2012 au fost organizate de Franta, Spania si Danemarca, adica ocupantele locurilor 2, 3 si respectiv 4 de la Campionatul Mondial din 2011 (desfasurat in Brazilia). Turneele preolimpice din 2008 au fost organizate de Germania, Romania si Franta, adica locurile 3, 4 si respectiv 5 (locul 2 a fost Norvegia care era campioana europeana) de la Mondialul din 2007. Am gasit la adresa de mai jos un format pdf cu modul de calificare la olimpiada. Nu se specifica foarte clar ca locurile 2,3 si 4 organizeaza turneele dar asta nu inseamna ca nu este un abuz. Este strigator la cer si ma surprinde ca sunteti atat de indiferenti. Pana acum nu s-a mai intamplat asta. Nu este normal. Fetele si-au castigat acest drept prin munca lor. http://corporate.olympics.com.au/files/dmfile/Rio2016QualificationSystem-handball.pdf

956940371015616
Ady Lengyel  •  22 Decembrie 2015, 21:27

Considerati ca le-am adresat indivizilor de la Federatia internationala de Handbal toate injuraturile de pe planeta!!!

980792935292290
Ifrim Adrian  •  22 Decembrie 2015, 19:54

In afara de ceva gen "buna organizare a turneului mondial",care cred ca e o parere personala a autorului,stie cineva,inclusiv cel ce sare cu demisia,care sunt exact criteriile de acordare?Ca specialistii de la tv.se legau de clasament,dar in contextul"s-ar putea",deci nu era singurul crieriu.Cand vom sti adevaratele criterii,atunci sa ne dam cu parerea daca am fost furati sau nu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează