SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / CUPA ROMÂNIEI

Surprize, surprize! » HC Vaslui şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Marius Novanc înscrie în meciul cu Potaissa Turda. Constănţenii sînt favoriţi să cîştige din nou Cupa României // Foto: Mediafax
Marius Novanc înscrie în meciul cu Potaissa Turda. Constănţenii sînt favoriţi să cîştige din nou Cupa României // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 martie 2014 22:38

Divizionara secundă HC Vaslui, şi codaşa primei divizii, CSM Bucureşti, s-au calificat în semifinalele Cupei României.

CSM Bucureşti, penultima clasată în Liga Naţională, şi HC Vaslui, divizionara secundă pregătită de Leonard Bibirig, fostul inter al "naţionalei" României, s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Echipa din Capitală, pregătită de sîrbul Bozo Rudici a învins cu 31-28 pe Steaua şi aşteaptă acum în semifinale pe Ştiinţa Bacău, sîmbătă, ora 12:30. Cea mai mare surpriză a furnizat-o însă HC Vaslui, divizionara secundă, care a învins clar pe Minaur Baia Mare cu 28-22.

În "optimi", moldovenii trecuseră de o altă echipă din prima ligă, CS Caraş Severin. În semifinale, Vasluiul va da însă peste campionii de la HCM Constanţa.

Constanţa şi Bacăul nu au discutat
HCM Constanţa şi Ştiinţa Bacău şi-au păstrat statutul de favoriţi în "sferturile" Cupei României, la Ploieşti. Echipa care le-a dat bătăi de cap "marinarilor", în campionat, Potaissa Turda, nu a mai putut să le pună probleme în competiţia KO.

HCM a avut oarecare emoţii doar în prima repriză, după care s-a desprins decisiv în partea a doua şi a cîştigat cu 29-22. În schimb, băcăuanii au avut de tras în faţa celor de la Dinamo.

Bucureştenii au condus 22 de minute pe tabelă, chiar şi la patru goluri distanţă. Ştiinţa şi-a pus ordine în joc şi după ce a condus cu 19-15 la pauză, s-a dezlănţuit în partea a doua, surclasîndu-şi adversara: 37-27.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
razvyyc
razvyyc  •  07 Martie 2014, 16:29

Constanta a avut parte de arbitraj partinitor, extrem de vizibil in prima parte si mai atenuat in partea doua. In a doua repriza a aparut la rampa Popescu, avand interventii incredibile.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  07 Martie 2014, 09:56

HCM allez !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează