SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM - DINAMO 27-25

Suspansul continuă » CSM și Dinamo vor juca meciul decisiv pentru stabilirea campioanei la handbal masculin

Javier Humet e una dintre piesele de bază ale CSM-ului // FOTO Raed Krishan
Javier Humet e una dintre piesele de bază ale CSM-ului // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2016 00:00

Titlul național la băieți se va stabili luni, în meciul decisiv. Dinamo n-a mai câștigat de 11 ani, CSM poate stabili o premieră.

După victoria zdrobitoare din primul meci, 34-20 în Sala Dinamo, alb-roșiii nu au putut să facă pasul decisiv spre titlu. Aseară, în Sala Rapid, CSM a egalat situația trecând la capătul unui meci extrem de tensionat de adversara sa, 27-25.

Dinamoviștii au condus în cea mai mare parte a timpului, dar CSM a intrat în avantaj la  vestiare, 13-11. Dinamoviștii au întors iar rezultatul, dar cele două echipe au fost asemenea unor pugiliști care nu pot da lovitura decisivă.

Portarul Iancu a făcut până la urmă diferența. Goalkeeperul de la CSM a parat trei aruncări de la 7 metri și a avut câteva intervenții extraordinare pe final.

"Am avut o altă atitudine. După rușinea din primul meci am spus că trebuie să arătăm o altă față", a spus Iancu. Tehnicianul lui Dinamo e însă încrezător. "Titlul se va juca în Sala Dinamo. Presiunea e pe noi, dar Dinamo trebuie să fie echipa mai puternică. 11 ani de așteptare sunt suficienți".

Meciul trei are loc luni de la ora 18:00. CSM are șansa de a face eventul și a câștiga primul titlu din istorie la băieți. "Fetele ne-au motivat. Trebuie să le călcăm pe urme", a spus și spaniolul Javier Humet.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează