SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 21-21

Tadici le apără pe handbaliste după ce au fost egalate pe final de Rusia: "Sînt oameni, nu roboţi!"

Tadici nu e supărat din cauza egalului
Tadici nu e supărat din cauza egalului

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 00:05

Gheorghe Tadici şi-a felicitat fetele şi spune că pe final nu au mai jucat la fel de bine pentru că au obosit şi şi-au pierdut luciditatea.

Tadici s-a întors după patru ani pe banca României într-un meci cu Rusia, singura echipă pe care nu a învins-o în carieră. Nu a reuşit nici aseară, deşi România a condus 59 de minute şi 20 de secunde. "Mor de ciudă! E un egal dureros. E mai bun un punct decît nimic, dar trebuia să cîştigăm. Fără să găsesc scuze, arbitrajul ne-a luat două mingi pe final, două decizii incredibile: două faulturi în atac la Manea şi Meiroşu, ne-au scos mingea din poartă!", a declarat Tadici.

Şi-a felicitat însă fetele. "Nu am ce să le reproşez. Au muncit extraordinar, şi-au dorit, dar au obosit şi luciditatea a dispărut. Ne-am propus să evităm apărătorii centrali, să-i depăşim exterior, să angajăm pivoţii. Apărarea a funcţionat, am mai şi greşit, dar sînt oameni, nu roboţi! Ne-am grăbit pe final, nu au jucat cum le-am cerut, la limita pasivului, dar acum degeaba ne lamentăm", a adăugat selecţionerul.

Tadici e încrezător şi vrea ca România să învingă Islanda şi Muntenegru. "Cu trei puncte mai departe, în grupa principală, păstrăm şanse la semifinale. Trebuie să cîştigăm cu Islanda, să fim atenţi, pentru că sînt puternice fizic. Mă interesează ca fetele să-şi revină, a fost un joc fizic şi oboseala s-a acumulat", a încheiat Tadici.

1.000 de români în tribune
Atmosfera din Millenium Hall din Vrşeţ a fost una fantastică aseară. Aproape 1.000 de români, veniţi din ţară, dar şi care locuiesc în Banatul sîrbesc au creat un vacarm incredibil în tribune. Împrăştiaţi în toate colţurile sălii, cu steaguri tricolore, îmbrăcaţi în galben, românii au cîntat pe toată durata partidei. "Le mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut. A fost ceva fantastic, parcă jucam pe teren propriu. Sper să-i facem fericiţi la meciurile următoare", a declarat portarul Talida Tolnai.

Paula joacă azi
După ce ieri şi-a înmormîntat tatăl, Paula Ungureanu a plecat în Serbia pentru a se alătura coechipierelor. "De la meciul cu Islanda, Paula va fi trecută şi ea pe foaia oficială", a declarat Tadici.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
handbaltotal
handbaltotal  •  06 Decembrie 2012, 09:37

Buna ziua.Bravo fetelor pentru daruire. Jocul a fost unul bun antrenant ,iar daca jucam cu aceasta daruire in continuare vom prinde cel putin semifinalele.Se vede de la distanta ca Tadici pune accentul pe aparare.Este prima data ca o vad la nationala. pe Crina Pintea si pot spune ca in sfarsit a aparut o aparatoare de calitate cu daruire cu plasament excelent rar vazut la aparatoare romance mai des la cele nordice. Intr-un cuvant splendid. In rest ati vazut-o pe Vadineanu , m ajuns sa jucam cu ea la 9 metri saraca nici sa alerge nu poate ( eventual in aparare ), iar pe Tacalie cred ca a dus-o in excursie in Serbia.Mai bine duci jucatoare pe care le poti folosi macar in aparare. Hai Romania

ionionescu11
ionionescu11  •  06 Decembrie 2012, 00:33

ar trebui eliminati toti antrenorii comunisti de la nationalele de handbal, baschet, volei, etc...nu inteleg de ce sunt rotiti aceiasi bosorogi plafonati....se vede cu ochiul liber ca nu au ce sa aduca nou la echipele nationale....sunt depasiti, dar mereu ii vedem in prim-plan....si ne intrebam de ce nu avem performante...

ceaiuri
ceaiuri  •  05 Decembrie 2012, 16:14

totusi cred ca tadici a mai imbatranit si a devanit mai uman..nu stiu daca e bine pt echipa sau nu

Vezi toate comentariile (23)
Comentează