SPORTURI  »  HANDBAL  »  TEAM TVIS HOLSTEBRO - HCM CONSTANŢA 34-28

Trădaţi de apărare » HCM Constanţa n-a contat în meciul din Danemarca: 28-34 cu Holstebro

Dalibor Cutura, principalul marcator al Constanţei // Foto: Telegraf Constanţa
Dalibor Cutura, principalul marcator al Constanţei // Foto: Telegraf Constanţa

Articol de - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 22:54

Defensiva, dar şi poarta au fost punctele slabe ale campioanei României. HCM Constanţa a pierdut meciul cu Team Tvis Holstebro, disputat ieri în Gräkjaer Arena.

Deşi campioana României a început lansat, 5-1 în minutul 6, "marinarii" nu au putut ţine ritmul ridicat pe care tocmai ei l-au impus.  Apărarea nu a putut să oprească atacurile extrem de bine puse la punct ale danezelor, care au marcat mai ales pe partea stîngă, acolo unde au acţionat extrema Magnus Bramming şi interul Michael Nielsen.

TTH a egalat extrem de rapid, la 7 în minutul 12, danezii trecînd şi în avantaj imediat. Nici portarii HCM-ului, Popescu şi Stănescu, nu au avut prestaţiile cu care îşi obişnuiseră coechipierii, iar danezii s-au distanţat la trei goluri diferenţă.

Veteranul Dalibor Cutura, care va împlini 40 de ani în iunie, a fost cel mai bun jucător al Constanţei, sîrbul marcînd nu mai puţin de 7 goluri. Pivotul Rakcevici s-a zbătut şi el mult pe semicerc şi a avut acţiuni care s-au terminat mai mereu cu avantaj pentru Constanţa.

În partea a doua, HCM a scăzut şi mai mult tempoul, TTH s-a desprins decisiv la 7 goluri, cu 10 minute înainte de final: 29-22. Pînă la final, danezii au menţinut avantajul şi au cîştigat fără probleme, 34-28.

Celălalt meci al grupei, HC Sankt Petersburg- Granollers, se va juca azi, de la ora 14:00. HCM va juca în etapa a 3-a, în Spania, la Granollers.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  22 Februarie 2015, 12:54

nui nimik batem meciul viitor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează