SPORTURI  »  HANDBAL  »  RUGBY

Triplă de foc » Naţionala de rugby va disputa trei meciuri de pregătire

Florin Surugiu va fi unul dintre
Florin Surugiu va fi unul dintre "tricolorii" ce se vor afla pe teren la tripla cu Tonga, Canada şi Fiji

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2013 20:38

Naţionala de rugby a României e gata pentru partidele cu Tonga, Canada şi Fiji, în perspectiva calificărilor pentru Cupa Mondială din 2015.

"Stejarii" vor întîlni pe stadionul "Arcul de Triumf", pe 9 noiembrie, Tonga, pe 16 noiembrie Canada şi pe 23 noiembrie Fiji. Disputele fac parte din programul de pregătire a naţiunilor din eşalonul valoric secund al rugbyului, în vederea Cupei Mondiale din 2015.

"Tricolorii" s-au încălzit, pînă atunci, în Amlin Challenge Cup, a doua competiţie de club în Europa. Reuniţi sub titulatura de Bucharest Wolves, "lupii" au învins sîmbătă cu 37-15 formaţia italiană Calvisano.

"A fost o partidă utilă, de încălzire pentru ceea ce urmează. La meciurile test din luna noiembrie vom vedea cu adevărat unde se află rugbyul românesc în comparaţie cu naţiunile puternice", a declarat Lucian Lorin, directorul de comunicare în cadrul FRR.

În clasamentul federaţiei internaţionale, în luna octombrie, România e pe locul 17. Tonga, pe care România o va întîlni în premieră, e pe locul 11, Canada e a 14-a forţă în rugbyul mondial, în timp ce cei din insulele Fiji sînt pe poziţia a 13-a.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  21 Octombrie 2013, 13:41

Cum de a ajuns Canada atat de sus in clasamentul mondial? Si pozitia celorlalte 2 mi se pare exagerata, eu zic ca le putem bate pe toate 3. Numai locul ocupat de ai nostri mi se pare cel real.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează