SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO-BEŞIKTAŞ, DUMINICĂ, ORA 17:15, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Turcii vin la Ștefan cel Mare! Dinamo caută victoria în meciul cu Beşiktaş: ”Avem o echipă matură și valoroasă”

Căpitanul Liviu Mironescu a marcat 6 goluri în primele două etape de Ligă pentru Dinamo
Căpitanul Liviu Mironescu a marcat 6 goluri în primele două etape de Ligă pentru Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 00:00

Dinamo București va întâlni duminică, în sala proprie, campioana Turciei, Beşiktaş Istanbul, obiectivul fiind unul singur, victoria.

Campioana Turciei a pus gând rău dinamoviștilor în Liga Campionilor, venind în România să-și ia peșcheș cele două puncte puse în joc. Românii nu au de gând însă să plătească tribut otomanilor.

"Avem o echipă matură și valoroasă. La meciul de duminică, avându-i alături pe suporterii noștri, declarați cei mai frumoși fani în etapa a doua din Liga Campionilor, nu ne gândim decât la victorie", spune căpitanul lui Dinamo, Liviu Mironescu.

Beşiktaş a jucat sezonul trecut în Liga Campionilor în prima grupă valorică, întâlnind în faza grupelor, între altele, pe Veszprem, Kiel, PSG, Flensburg. Au reușit însă doar două puncte din 10 partide, trecând pe teren propriu de HC Zagreb.

În actuala ediție, turcii au învins pe ABC Braga, 33-31, dar au pierdut categoric la Nantes, 19-33. "I-am studiat, au un centru bun, o extremă stânga de mare valoare, doi pivoți foarte puternici. Ne așteptăm la un meci dificil", a subliniat Mironescu.

Dinamo are trei puncte în grupa D, iar pe teren propriu obiectivul e clar: cinci victorii. Beşiktaş se bazează îndeosebi pe cei 7 jucători străini, toți din spațiul ex-iugoslav, dar și pe internaționalii turci Done, Ozhabar și Demir.

Dinamo are un început de sezon excelent, trupa din Ștefan cel Mare având o serie de invincibilitate de 10 partide, dintre care 9 victorii și un singur rezultat de egalitate.

CLASAMENT

1. HBC Nantes 2 1 1 0 59-45 3p
2. Dinamo București 2 1 1 0 67-63 3p
3. ABC/UMinho Braga 2 1 0 1 63-60 2p
4. Beşiktaş Mogaz 2 1 0 1 52-64 2p
5. Motor Zaporojie 2 0 1 1 57-61 1p
6. Team Holstebro 2 0 1 1 59-64 1p

Etapa a 3-a, duminică: Zaporojie-Holstebro (ora 16:00), Nantes-ABC Braga (17:00), Dinamo-Beşiktaş (17:15)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează