SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM PLOIEȘTI

Turnul Babel Ploiești » Situație incredibilă: CSM riscă să nu poată disputa meciul cu HC Neistin din Cupa EHF

Daciana Balaban, sora fostului jucător de la Dinamo, Alex Curtean, e una dintre cele 7 jucătoare rămase la CSM Ploiești // FOTO sportpictures.eu
Daciana Balaban, sora fostului jucător de la Dinamo, Alex Curtean, e una dintre cele 7 jucătoare rămase la CSM Ploiești // FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 00:00

Situație incredibilă la CSM Ploiești, echipă care ar putea să nu joace azi meciul cu HC Neistin (Insulele Feroe), de pe teren propriu.

Telenovela din Republica Ploiești continuă la CSM, clubul prahovean care ar putea intra în Cartea Recordurilor. Echipa de handbal feminin trebuie să susțină azi, de la ora 18:00, partida retur din turul 1 al Cupei EHF contra formației din Insulele Feroe, HC Neistin.

CSM a ajuns la meciul tur, de acum o săptămână, în ultimul moment, în caz de neprezentare riscând o amendă de până la 50.000 de euro! Deși în doar 8 jucătoare, cu o singură rezervă pentru portar, CSM s-a impus cu 26-24!

Între timp însă, în această săptămână, mai multe jucătoare au primit răspunsurile la memoriile depuse la federație, devenind jucătoare libere. Se vorbește că antrenorul Neven Hrupec și cinci dintre ploieștence ( Dmitrovici, Tatalovici, Bozovici, Tivadar și Dinu) și-au găsit deja echipă, urmând să ajungă la Cetate Deva

Primele 4 nici nu vor juca azi! Elena Șerban va apăra poarta celor de la HCM Rm. Vâlcea, iar Carmen Gheorghe, deși nu a fost legitimată de clubul prahovean, a jucat în meciul din Feroe și o poate face și azi!

Apel pentru strângere de fonduri!

Aseară, pe site-ul clubului din Ploiești a apărut un anunț prin care clubul face apel la toţi agenţii economici din oraş dispuşi să sprijine mişcarea handbalistică din Ploieşti care să contribuie la strângerea celor 3.000 de euro necesari pentru baremurile celor doi arbitri din Polonia și al observatorului din Grecia!

Cei 3.000 de euro trebuiau strânși până în această dimineață, la ora 10:00, când avea loc ședința tehnică a partidei! "Haideţi să evităm ca handbalul românesc să se facă de ruşine prin neprezentarea la un meci pe teren propriu din cauza nepăsării şi indolenţei de care dau dovadă autorităţile locale!", se arată în comunicat.

7 jucătoare în lot

Dacă meciul se va juca, dacă se va face rost de bani, CSM Ploiești poate alinia la start în momentul de față 7 jucătoare! Practic, nu va exista nicio schimbare în tot meciul! Dacă una dintre jucătoare va lua cartonaș roșu sau se va accidenta, echipa va fi nevoită să joace tot timpul rămas în inferioritate!

Chiar și așa însă, fetele sunt decise să intre și să joace, să se califice! Ce se va întâmpla în acest caz pentru că, și dacă nu se vor prezenta în turul doi, CSM va fi amendată de EHF?! Indiferent ce se va întâmpla, echipa din Ploiești va intra în istorie pentru haosul de nedescris de acolo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
masim
masim  •  19 Septembrie 2016, 09:04

asa e cand disputele politice nu tin cont de victimile care le fac; RUSINE !!!!!!

fibra
fibra  •  17 Septembrie 2016, 12:40

Asa ceva nu ai cum sa te gandesti ca se poate intampla. Chiar traim in tara nimanui? Chiar nimeni nu intervine in haosul sportului nostru? Spectatori la falimentul general? Atunci,ne meritam soarta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează