SPORTURI  »  HANDBAL  »  

"U" Cluj a cîştigat Memorialul Teo Tucudean

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Universitatea Cluj a cîştigat cea de-a doua ediţie a Memorialului Teo Tucudean, turneu amical organizat la Sala Sporturilor din Arad de către familia fostului handbalist. Formaţia clujeană s-a impus în competiţia amicală după cea învins cu 34-25 pe HC Arad, apoi cu 31-26 pe Minaur Baia Mare şi cu 34-27 pe Poli Timişoara. Locul secund a fost ocupat de Politehnica Timişoara.
Turneul a consemnat şi retragerea oficială din activitatea de performanţă a jucătorului Adrian Drăghici, care evoluat în cei 21 de ani de carieră la Poli Timişoara, Fibrex Săvineşti, Minaur şi HC Arad.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează