SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL

Un nou șoc la Mondiale! Japonia bate Muntenegru 29-28

Foto: Facebook/@ihf.info
Foto: Facebook/@ihf.info

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2017 15:19

După ce a bătut Danemarca în prima etapă, Muntenegru, echipa pregătită de Per Johansson și Adi Vasile, tremură pentru calificare.

Rezultate incredibile în grupa C, la Campionatul Mondial din Germania. Muntenegru a trecut de Danemarca, în prima etapă, 31-24, dar a pierdut apoi la Japonia, 28-29. Niponele pierduseră la scor în fața Danemarcei, 18-32!

Muntenegru a condus în prima repriză și la patru goluri avans, a intrat la pauză în avanataj, 15-12, dar în a doua parte niponele au jucat mult mai bine. Apărarea avansată și lipsa de reacție a portarilor a dus Japonia în avanataj, chiar în ultimul minut.

Este a doua mare surpriză reușită de asiatice după ce în prima etapă au terminat la egalitate, 28-28 cu Brazilia.

Muntenegru, care a pierdut și cu Rusia, 24-28, tremură acum pentru calificare. Meciul decisiv pentru ele va fi împotriva Braziliei, iar echipa care pierde va ieși din cursa pentru optimile de finală.

clasament grupa c

  1. Rusia 2m / 4p
  2. Brazilia 2m / 3p
  3. Japonia 3m / 3p
  4. Danemarca 2m / 2p
  5. Muntenegru 3m / 2p
  6. Tunisia 2m / 0p

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
razvyyc
razvyyc  •  05 Decembrie 2017, 16:32

Pentru cei ce au vazut meciul Japonia-Brazilia nu este nici un soc. Niponele au condus cap-coada, doar erorile de arbitraj ale surorilor Bonaventura au facut ca meciul sa se termine la egalitate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează