SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Veste bună pentru "galactice"! » Handbalistele de la Oltchim şi-au primit salariile restante

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 20:52

Clubul le-a virat ieri în conturi handbalistelor de la Vîlcea cele două salarii restante.

Katarina Bulatovici şi compania pot să se gîndească de acum numai la jocul cu Gyor, din semifinalele Ligii Campionilor. De ieri, vîlcencelor le-au fost virate în conturi cele două salarii restante, pe lunile ianuarie şi februarie. "Le-am promis fetelor că vor avea banii la zi cînd se vor întoarce de la loturile naţionale şi ne-am ţinut de promisiune", a declarat Petre Berbecaru.

Oltchim a primit în această săptămînă 300.000 de euro din partea sponsorului principal al echipei din acest an, Petrom, suma fiind folosită exclusiv pentru plata salariilor. Clubul vîlcean s-a chinuit însă din greu să o scoată la capăt cu banii. Dacă echipa nu s-ar fi calificat în semifinale, Oltchim ar fi fost, practic, o echipă desfiinţată în acest moment!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gabrielaj
gabrielaj  •  29 Martie 2013, 21:13

Poi ar fi cazul sa fie platite , nimeni nu lucreaza gratis ,speram intr-o victorie desi foarte dificil daca prind portarii o zi buna si se mareste viteza in joc am vazut noi scheme nu mai sunt asa statice jucatoarele avem si noi speranta ,nu putem spera in arbitraj ca oricum nemtalaii si asa nu ne iubesc si unguroiacele normal ca vin sa castige.sa vedem care pe care.desigur o victorie a oltchimului ar fi o mana cereasca pt noi iubitorii de handbal.HAI FETELOR ,HAI OLTCHIM!!!!!!

dilibau
dilibau  •  27 Martie 2013, 09:22

Sper ca si Jackob si-a primit banii, a fost cam singurul (alaturi de Mette) care a crezut tot timpul in atingerea obiectivului. Totusi lotul e subtire, iar daca nu se califica in finala Oltchim va pierde sigur giuvaerele platite cu atata generozitate. Gyor nu e imbatabila, avem deja precedentul de la Valcea de anul trecut, dar daca fetele nu se mobilizeaza exemplar iar vedem finala la TV.

cosimon
cosimon  •  27 Martie 2013, 08:29

Daca vor sa mai aiba vreo sansa cei din conducere sa pastreze jucatoarele la Oltchim (sper sa nu fie prea tarziu deja, a se vedea zvonurile despre Barbosa si Bulatovic), ar fi bine ca salariile de acum inainte sa intre la timp. Altfel, si asa deja situatia este delicata. Haideti fetelor, mult succes in semifinale! Despre Iovanovic mai stie cineva ceva, o sa fie apta de joc? Ghinioanele se tin lant de jucatoarea asta, zici ca e Neagu in miniatura! Altfel, o sa avem "deoasebita placere" de a o vedea din nou pe paralela de Meirosu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează