SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - GYOR 22-24

Vestergaard analizează înfrîngerea cu Gyor: "Am mers din rău în mai rău!"

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2013 21:17

Danezul Jakob Vestergaard nu e mulţumit de meciul de la Bucureşti, dar speră ca echipa să poată repara greşelile în returul de la Veszprem.

Jakob Vestergaard era năucit după meci. Nici nu ştia unde se află. Căuta sala de conferinţe, apoi vestiarul echipei sale şi ieşirea spre autocar. Se vedea că nu ieşise din starea meciului şi că jocul echipei sale îi crease mari bătăi de cap. Şi-a băgat imediat echipa în şedinţă, în vestiar, aşa cum face de obicei, şi pe lîngă reproşurile făcute, au urmat încurajările: "Nu am pierdut nimic. Mai e un meci, reparăm totul la retur!", le-a spus danezul. Apoi a ieşit sădea interviuri, răspunzînd amabil tuturor solicitărilor.

- Domnule Vestergaard,  care ar fi explicaţia acestui rezultat negativ?
- Am început foarte prost. Unele dintre jucătoare nu au fost conectate la tensiunea jocului, altele şi-au dorit să facă foarte mult, dar individual, şi din cauza asta au făcut multe greşeli. În tot acest timp, jocul echipei a avut de suferit. Tocmai de aceea am şi cerut time-out repede, în minutul 6. Să le deschid ochii. Cred că dacă nu s-ar fi început atît de slab, alta ar fi fost soarta meciului.

- După patru goluri la pauză, aţi revenit totuşi la un singur gol diferenţă.
- Da, aşa e. Am reuşit să ajungem la un gol, dar s-au făcut în continuare greşeli. E greu să joci împotriva Gyorului cînd ratezi din situaţii clare şi le oferi mingi pe tavă.

- Aţi început cu Paula Ungureanu şi Managarova, dar aţi fost nevoit să le schimbaţi.
- În funcţie de randamentul pe care îl dau jucătoarele la antrenament, aleg echipa de start. Paula şi Iulia au fost mai motivate parcă, dar asta nu s-a văzut pe teren. Pe Paula am decis să o scot pentru că nu a prins multe mingi la debut şi, cînd un portar nu prinde din start, devine tensionat, îl apucă teama şi nu mai dă randament.

- Gyor a jucat mai constant. De ce?
- E foarte greu ăs face echipă în cîteva luni, aşa cum am încercat noi la Vîlcea. Nici Gyor nu a cîştigat Liga anul trecut cu această echipă. Îmi aduc aminte şi primul meu an la Viborg. Aveam o formaţie valoroasă cu Bojana Popovici, Jurack, dar nu am cîştigat. O echipă se sudează în timp. E nevoie de răbdare.

- Mai credeţi în calificare?
- Normal! Nu e nimic pierdut. Trebuie să încercăm să eliminăm greşelile. Să jucăm exact, colectiv, nu individual.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
cordos_eu
cordos_eu  •  07 Aprilie 2013, 04:54
Postat de tripp pe 06 Aprilie 2013, 21:48

de parca vestergaard a fost de vina ca anumite jucatoare scapau minga sau trageau in portar din pozitie favorabila, gindire tipica pentru unul care ,,musteshte,, de idiotzenie, cam ca 80% din cei care traiesc prin rominika!

asa jucau si alea de la Gyor in primele luni cu Boehn! deci da, poate si antrenorul fi de vina. dar cert e ca in handbal faci mai greu o echipa ca sa mearga decat in fotbal.

bebe21
bebe21  •  06 Aprilie 2013, 23:45

cand fata in fata cu portarul tu dai pe langa poarta la un asa nivel, pasele le dai in gat, genunchi sau direct out..pleci pe contraatac, te opresti si pasezi direct la adversar...din 7 metri arunci 1 metru peste poarta sau incerci alte giumbuslucuri de doi lei....de pe extrema dai 70% pe langa poarta...te mai ciupeste si arbitrul la doua trei faze cheie...si bineinteles ca pierzi intr-o semifinala de CL...Gyorul nu a jucat extraordinar ci doar constant, calm si nu a facut greseli ELEMENTARE...!!!

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  06 Aprilie 2013, 22:15
Postat de cyntia pe 06 Aprilie 2013, 21:56

Daca imi amintesc eu bine parca gasise punctele slabe ale Gyorului inainte de meci e drept , mai pregatise si niscaiva surprize lui Gorbicz and Co . Acum v-ati mai dezumflat oleaca . Nu disperati . Acesta a fost doar primul act , poate fi si mai rau . pleostirea totala va fi dupa cel de-al doilea . N-aveti mult de asteptat ...

cyntia sa ne giugiulesti barzoiul la tot neamul romanesc!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează