SPORTURI  »  HANDBAL  »  LUMINIŢA HUŢUPAN A NĂSCUT O FETIŢĂ

Vezi primele imagini cu fetiţa Luminiţei Huţupan Dinu!

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2010 00:00

La o zi distanţă de calificarea extraordinară a Oltchimului în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, fostul portar al Vîlcei, Luminiţa Huţupan, a născut o fetiţă. Vezi primele imagini cu Ştefania, fetita de 3,150 kg si 50 cm!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
vera_rapid
vera_rapid  •  20 Aprilie 2010, 22:23

sa ai parte numai de bucurii alaturi de familie si sper ca fetita ta sa devina tot handbalista ca mama ei si sa ne aduca tot atatea bucurii cate ne-ai adus pe parcursul carierei tale sportive. sa-ti traiasca!

 •  20 Aprilie 2010, 20:35

sa deie dumnezeu sa creasca mare si sa te bucuri de ea, noroc sanatate tie si familiei tale. te apreciez foarte mult esti o femeie EXTRAORDINARA

 •  20 Aprilie 2010, 17:08

FELICITARI LUMINITA, iti dorim sanatate si tie si Stefaniei, care are deja un viitor sportiv stralucit (cu o mamica asa de celebra nici nu se putea altfel)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează